Testy Graviclean

papekiii
25. apr 2023

Ahojte mate tu niektora skusenosti s tymto testom ? Jeden som si robila cca pred 2 mesiacmi neukazal nic a druhy co je na fotke som robila vcera rano len kvoli tomu ze ma bolia bradavky nic extra len trochu ale aj tak aom to riskla a je tam jemna ciara bojim sa len ci to nie je duch 😒😒( pokusame sa o dieta uz 2 roky )
Dakujem za akukolvek odpoved

darling111
25. apr 2023

@papekiii mešká ti menzes? Ja tam druhu čiarku vidím. Urob si ešte 1 test, ak bude silnejšia, gratulujem 😊 ale ja s týmto testom nemám skúsenosť. Ja nedám dopustiť na testy prúžkove Dr.Max 👌

ninka99865
25. apr 2023

@papekiii vidím, držím prsty nech silnie ❤️

papekiii
autor
25. apr 2023

@darling111 nemeska je to robene par dni pred menzesom ... co ti poviem nedockavec

nazornatest
25. apr 2023

@papekiii ahoj to je ten pepino? Ak áno mala som aj ja slabú čiarku na začiatku prikladám foto testu a kúpila som potom ten obyčajný pepino ten tenučký nie v plaste a tam bol o pár dní výsledok takýto

vela02
25. apr 2023

@nazornatest veď pridala fotku testu… tak pepino to nebude..😅

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
26. apr 2023

@papekiii podla mna negativne. Iba namocenim presvita miesto, kde vedie ten kontrolny pruzok

sarus30
26. apr 2023

@papekiii mne ukázali pekne čiarky a to pár dni pred menštruáciou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre