Ahojte. Idem si k vám po vaše skúsenosti s testami a možno radami. Mešká mi mrcha 4.deň. Dnes som si urobila z ranného moču test clear blue ten do minúty vyskočil pozitívne a že som +1-2. Hneď a to som skúsila klasický paličkový test Dr.Max a tam vybehla viditeľná ale slabá druhá čiarka. Môže byť ten druhý test jednoducho menej citlivý? Samozrejme príznaky na to, že som tehotná mám len ma ten druhý testik trocha rozrušil. Ďakujem za vaše postrehy 🙏
@miskamichalka za mňa sú oba spoľahlivé... Deň pred MS palickovy dr.max a na druhý deň ráno clear digi
@christinka1 jeeeej ja som mala na clear blue 1-2 mozw byť teda ten od Dr Max preto slabší lebo je tam este malo toho Hcg hormónu? Asi...
@ninka99865 ďakujem ❤️🙏
@miskamichalka môže byť že si mala neskôr ovuláciua máš menej hcg.. na tvojom mieste by som bola pokojná, tieto testy sú spoľahlivé 🙂 keďže pri mne (momentálne na wc 🙈) stojí 14 mesačný synček ☺️
@miskamichalka
ahoj clear blu je super, mne vyskocilo +3 a dr len potvrdil, priznaky som mala tiez. Uz by som odporucala len ten 🙂 gratulujem
@christinka1 juuuj super. Zlatý, moj dvojročný ani mna nenecha na wc samú. Ďakujem za skusensiť ❤️
@svetlonos ďakujem za skúsenosť 🙏
@miskamichalka oba sú spoľahlivé a rovnako citlivé… len tým, že je digitálny ten clearblue, netrápia sa intenzitou čiarky, lebo napíše +, potom nejake číslo a vybavene… a keďže to je len 1-2, tak tá čiarka nebude až taka výrazná, ale bude tam… určite mozes veriť obom 🙂
@veronika3110 ďakujem 🙏 joj žienky, vy ste také milé. Ďakujem za každý názor 😍
@miskamichalka ja som mala slabú čiarku a na digitálnom vyšlo 2-3 týždne.
@terry658 ďakujem, upokojili ste ma ❤️
@petruska173 ďakujem krásne za fotky 😍🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miskamichalka kamoska to presne tak mala, dokonca mala už 2-3 a na paličkovom slabšia čiarka. Ma zdravé dieťa