Poprosím o radu, teplota neklesla. 4 dní už testujem, jediný pokles bol 3 DC kedy aj skončila menštruácia, bolia ma kríze na pravej strane nie veľmi ale cítim ich a prsia tak striedavo raz jedno potom druhé môžem byť tehotná?
Jasne. Gratulujem.
Ahoj, takze dnes si len 7 dc? A wste aj na začiatku cyklu ? Aké dlhé máš cykly ? Ak by si ovu ozaj mala 3dc tak ti test na 10000% ešte nič neukáže. A podľa teploty ovu ešte nebola. A ešte k tomu všetkému je to pepino a ten take čiarky robí bežne aj keď niesi tehotná. Ale naozaj robiť test 4 dni po sexe je zbytočne. Počkaj do 10 dpo a potom testuu každý deň. Pridávam aj môj pepino keď som tehotná nebola . Alebo to teda myslíš že si mala ms a toto je test po ms ? Potom pridaj aj graf predošlý. Ale ak si mala ms tak toto je slabá čiarka ale držím palce
@zanzilady zle si pochopila :D
Už som opravila komentár. Prečítala som wste Raz
@zanzilady ja nepisem ze som mala ovulaciu 3dc, nepisem ani kolko som od sexu, po menstruacii mavam nizke teploty, teraz sa drzia hore. minuly cyklus mi vyznacilo ovulaciu na 14dc prerusovanou ciarou, ale mala som plodny hlien aj pred menzesom a aj ovulacne bolesti
Sprav si iny test. S tou teplotou to moze byt anomalia, alebo...
Ake mas teploty predovulacne a poovulacne? Minuly graf mas aky?
Ja som napriklad otehotnela v cykle, kde ani naznak hlienu, ani ovulacny test nevysiel pozitivny, ani mi nestupla teplota, uplne nizka bola ako pred ovulaciou a vyskocila na 37,02 25-ty den cyklu a to som mala uz pozitivny test.
Over si to inou znackou testu proste. Aj mne teraz na 7 DC vysiel tento test pozitivny, nasla som ho doma a spravila, lebo uplne nelogicke by to bolo. A veru, ciarka jasna, ziadny duch.
Skús inú značku... pepino sú 💩💩💩
bežne mavaš menstruaciu 3 dni? skus iny test, ak bude pozitivny, tak mozes byt tehotna z minuleho cyklu, len ta ciarka zas, by uz mohla byť tmavšia, ak je to tehu z minula
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.