Ahojte. Už nejaký týždeň sa cítim veľmi zvláštne, mám stavy prejedania sa potom zas opačne, že sa citim zle a myslím že sa pozvraciam,potom bolesti v podbrušku a strašne som stále smädná čo som nikdy predtým nemala. Momentálne mi mešká menzes 4. deň čo nezvykne a včera večer som si robila test, ktorý bol negatívny, ale viac krát som počula že test nemusí ukázať hneď správny výsledok. Je možné tehotenstvo?
@koniarova nesuhlasim. Mne na 4ty den meskania ukazal duch ( po vyprsani casu odcitavania) a mam 3r syna 😁
Ešte som chcela doplniť, že mám teraz stále dosť nafúknuté bruško a podľa váhy som nepribrala a ani sa nejak inak nestravujem než predtým.
@mici88 ak by si mala priznsky, test by si uz mala pozitivny - priznaky su zo zvysujuceho HCG.
@adeladulova duch. Ale jej nič ani po odcitaní. A duplom pri príznakoch.
@koniarova ok iba hovorim, ze nesuhlasim s "kolajnicami"
Pôvodne som mala dostať menzes štvrtok-piatok minulého týždňa, vždy mám podľa aplikácie a aplikácia mi až dnes ukazuje meškanie štvrtý deň. Test som ale dnes zopakovala a je tam duch.
@mici88 drzim palce aby to vyslo 🥰🥰🥰🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skôr myslím,že nie. Po štyroch dňoch meškania už musíš mať riadne koľajnice na teste.