Ahojte dievčatá.
Dnes som si robila niekoľko testov. Clearblue citlivost 25 a vyšli pozitivne a tie ostatné majú citlivosť 10 a nič.
Prikladám aj foto.
Na 9 den. Po Ket mi gs mama test ukazal silnejšieho ducha. Som uplne zmätená že ktorému testu veriť. Pretože raz som už potratila a mala som iba duchov na teste a hcg nerástlo tak ako by malo...
Aké máte skúsenosti?
@ssiissiinnkkaa a pockaj do 14dna ked pojdes na kontrolu na hcg a tam ti to potvrdia 😊 hlavne mysli pozitivne aj ked je to tazke lebo psychika je dolezita 😊
@ssiissiinnkkaa na kazdom vidim ciarku ❤
Drzim palce
Baby ďakujem. Zajtra idem na krv. Len som čakala že keď na 9. Deň mi ukázalo ducha tak na 12. Budem mať pekné koľajnice keďže každý druhy deň ma hcg rásť. A prvý krát to nerástlo tak ako malo.
@ssiissiinnkkaa ja som v prvom tehu nemala vôbec silný test, len ducha. Hcg stúpalo pomaly, strašili ma mimomaternicovým tehotenstvom. Bolo z toho normálne tehotenstvo 🙂 teraz som znovu tehotná a keď som to zistila, tak čiarka bola už úpone silná.. Ale podľa mňa nemusí byť, veď u mňa pri prvom sme ju takmer voľne nevideli na žiadnom teste. Neboj, všetko bude v poriadku 🤗
@ssiissiinnkkaa ahoj ako to dopadlo nakoniec prosim ta? Lebo som 8den po ket... a na mamateste nieco je (mozno kanalik neviem) len neviem ci davat tomu este vobec malicku sancu alebo uz sa na to vykaslat 😔
@martinaju ahoj, no na 14 deň po ket ked som šla na krv mala som hodnotu hcg len 4.9... Takže tak ako prišlo aj odišlo 😏
@ssiissiinnkkaa nejako s tým už rátam, keďže všetci už maju 10 deň pekné čiarky takže nádeje si nerobím už to je oplakané 6 a 7 deň... v podstate by som bola rada ak. Y som aj dostala ms aspoň by som vedela že stihnem ešte pred vianocami
@martinaju tak netreba hádzať flintu do žita... Uvidíš co ti povedia z krvi... Mozno sa neskôr zacalo uhniezdovat. Ja tiež plánujem v decembri ďalší Ket. Budem rada keď dáš vedieť ako ti to dopadlo. Držím palce aby čiarka zosilnena a bolo všetko tak ako ma byť ✊❤️
@ssiissiinnkkaa ďakujem 🙂
@martinaju nie je začo, dnes si netestovala?
@ssiissiinnkkaa nie ja mam pocit ze to je stratene zajtra to bude len potvrdenie a čakanie na ms a dúfam že stihneme pred vianocami 🙏🏽
@ssiissiinnkkaa dnes som testovala a dnes tam nie je ani naznak takže nevyšlo ... nejak som s tym už rátala od štvrtku takže už len veriť a dúfať že ďalší pokus vyjde a hlavne že ho stihneme do vianoc dufam že ms dorazi čo najskor
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ssiissiinnkkaa ja vidim na kazdom ciarku.. Kazdy test na ine mnozstvo farbiva.. Ja na tvojom mieste testujem vzdy rovnakou znackou, mamatest ma najviac farbiva v sebe.. Aspon z mojej skusenosti, tiez som po ivf vo februari porodila dcerku dlho vytuzene babo prve po skoro 8mich rokoch takze viem ako sa bojis 😊 ale ked mas na clearblue uz 1-2tyzdne tak sa tes ze to vyslo a na nic ine ani nemysli len hladkaj brusko a rozpravaj sa s malou bublinkou 🤗