Testujem sa príliš skoro?

vyvka
17. mar 2018

zaciatkom januara som potratila
19 Februara bola prva Ms od potratu hned na to som zacala poberat clomid na podporu ovulky 12DC som bola na folikulometrii folikul mal 17mm
Bol to piatok nedelu neskutocne bolesti a pozitivny ovu test pondelok dr ziaden folikul nevidel takze ovulka bola 14DC 4.marca mala som to potvrdene s krvi
Menstruacni kalendar mi ukazuje ze dalsia ms by mala byt 26 Marca
Mavam dlhe cykly ono kazdy mesiac mrska pride ako sa jej chce ale vetsinov 34-35DC
Kedze v january sme prisli o babo tak si Myslim ze
Aj telo funguje inac Takze Ms moze prist o trosku skor si Myslim alebo neskor ... no neviem sama uz som cela
Dopletena 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ale kedze som dnes 12DPO mi nesedi aby som mala mat ms az o 10 dni
Tehu testy mam zatial negativne a teda Neviem ci sa testujem prilis skoro alebo to uz mam vzdat 🤦‍♀️😆😁
Neviem si to nejak vypocitat kedy by som sa mala testovat kedze mavam dlhsie cykly
Dakujem za kazdu radu 🙂

shades3
19. mar 2018

ahoj, no ja som si sledovala plodne dni pomocou tehotenskej kalkulacky.. to ti viac-menej vie pekne ukazat.. ved snad priblizne vies si vypocitat, ako dlho mavas, nejaky priemer.. a testovala by som sa urcite az den-dva po vynechani ms, skor nema zmysel.. drzim palceky!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre