Ahojte, chcem iba od vás radu.. som 2mesiace po MA a kyrete, 5.4. (včera) som mala dostať 2 ms od zákroku. Prvú som dostala presne na 28deň ako hodinky.
Ale druhá neprišla zatial, viem že je to iba 2deň meškania ale mali sme cez plodne dni pohlavny styk s tym že priatel sa urobil mimo a potom sme už nepokračovali (viem že toto nie je žiadna ochrana o to nám ani nešlo) a preto sa pytam testovali by ste už alebo ešte počkali?
Nechcem vediet nazor či môžem byť tehu alebo nie veď nie ste veštice iba názor čo by ste robili vy, kolko dni počkali a kedy spravili test?
Ahoj, asi by som testovala podľa ovu ak vieš kedy ju máš, alebo podľa toho kedy ti minule test už ukazal 2 čiarky
Ja som si robila test v deň očakávanej ms a už mi vyšiel pozit.. mala som ten najcitlivejší 10tkový test
Ja by som si test urobila ... mne vyšiel pozitívny už v deň, keď mala ms prísť.
Urobila by som test
Ovu som mala deň po tom pohlavnom styku (pravdepodobne, mala som slabšie bolesti a vytok , teplotu som nemerala)
A mám doma jeden 10tkovy test ešte s predtym tak ma to tak máta či spraviť alebo počkať..
Minule ked mi vyšiel pozitivny som testovala až na 7den a to vyšli už kolajnice silne 😀
Ide o to že to nebol plnohotnotny pohlavny styk 😀 alebo teda záver 😁😁
To jedine že by som bola tehu s pred ejakulatu alebo známa kvapôčka lásky 😀 preto som taká či počkať alebo už urobiť..
stat sa mohlo, ja by som si spravila
Ak je už po termíne očakávanej MS otestovala by som sa. Mne už ukázalo jasne //
Ak spravíš zajtra z ranného moču s 10tkovym testom, bude to mať spoľahlivú výpovednú hodnotu si myslím 🙂
Ja som sa totiž vždy chcela vyhnúť tomu že budem čumieť na ten test a premyšlať je to tam nir je, je to duch, je to kanálik 😁😁 osobne nemám rada tie témy ani tu na mk a preto som naposledy testovala až keď 7dni meškala.. ale teraz keď viem že tá maternica môže byť taká citlivejšia a predsa stať sa mohlo veď prerušovany sex nie je ochrana tak som taká či dodržať svoje zásady a počkať až na 5 deň meškania 😀 alebo skusiť už test teraz
Ale asi ste ma presvedčili a zajtra ten test skusim 🙈
Ešte potom bol pohlavny styk ale už úplne nechraneny nijako 5dni po ovu ale to už asi je neskoro na otehotnenie, asi
Tak či nepočkať až na cca 12ty deň po tomto styku 🤷♀️
Ja som v tom strašná 😁 ale vždy som názoru načo zbytočne robit testy skoro
Tak ženy ani som sa nedostala k tomu rannému testovaniu nakolko ráno ma čakali pekne silné bolestivé krámy už 🙁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.