Test z DM drogérie

milaada
7. okt 2012

Žienky,môže mi obyčajný test z dm-ka,tuším je to pepino ukázať ducha 4dni po možnom oplodnení?nieje to blbosť tak skoro?

miss_stanya
7. okt 2012

@milaada tak to podla mna je hlupost, 4 dni, to ti neukaze ani ten naj naj test :(

raza
7. okt 2012

no to je isto blbosť... ale keby taký test existoval, tak mnohé by zaň dali veeeela euričiek 😉

soldi
7. okt 2012

@milaada pepino ukazuje ducha aj chlapom 😀

riana12
8. okt 2012

@milaada u testov oplodnenie = uhniezdenie... uhniezdenie býva okolo 7-10 dní od ovulacie, takže ak máš pravidelnú MS, testuje tým pepinom až ked MS nepríde... ak bude duch, vyskúšaj ešte iný test... ak bude pekná alabsia ciarka, malo by to byt tehu 🙂

nibiru
8. okt 2012

@milaada tak ja som pepino použivala a nikdy mi neukazal zle je 10kovy ako napriklad mamamtest takže dost citlivy uhniezdenie byva 5-11dni ale podla sledovania grafou snažiliek za tie roky snaženia som už videla aj na 4den -(implantačny pokles bt.) opakovala by som test o 2dni a uvidiš ..ja som ducha pokial som tehotna nemala 2dni pred mrchou mi ukazal slabulinku druhu a tehotna som bola to bolo 2 dni po uhniezdeni to viem presne nakolko ja som mala aj implantačne krvacanie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre