Test Woman Secret

lienkara
20. mar 2024

Ahojte je to kanálik, na tehotenskom teste ,alebo môže byť z toho niečo ? Vidíte tam aj vy slabucku čiarku ? Ďakujem .

sofia1979
20. mar 2024

@lienkara áno

lienkara
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadka1997
20. mar 2024

@lienkara ktori dc si?

lienkara
autor
20. mar 2024
lienkara
autor
20. mar 2024

@dadka1997 dnes 14 dní po MS

dadka1997
20. mar 2024

Tak ak si po ms, nemyslim si, že by si mohla byt z niecoho tehotna ... skus si urobit test este raz, môže ist o omyl testu

sofia1979
20. mar 2024

@lienkara, že vidím čiarku, no čo asi, konkrétna otázka a odpoveď 😂😂😂

sofia1979
20. mar 2024

@lienkara 14 dní po mm? Hm to by si musela otehu v čase menštruácie minimálne

evka_21
20. mar 2024

@lienkara mňa by zaujimalo prečo sa testuješ v strede cyklu ked ovulácia ešte ani nemusel byť (podľa appky ju mas mať zajtra) 🤷🏼‍♀️ tým pádom realne k otehotneniu nemohlo dôjsť.. resp. Ak nastane anomália a posunie sa ti cyklus tak ano môže byť uvulka skôr/neskôr... ale aj tak by si tehotenstvo ešte nezaznamenala z tohto mesačného cyklo.... lebo kym sa začne produkovať hcg tak to trvá cca 10 dní

lienkara
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulka711
20. mar 2024

@lienkara ja sa teda väčšinou snažím poradiť, ale v tomto prípade naozaj začnime tým, že si trošku naštuduješ, ako funguje ženské telo a kedy môžeš počať bábätko. Myslím to dobre... Je toho plný modrý koník.

lienkara
autor
20. mar 2024

@bambulka711 ja len preto lebo sa mi to ešte nestalo ,aby som tam mala druhu slabú čiarku tak som sa chcela poradiť , či s tým má nejaká skúsenosť a podobne,ale vidím ,že tu je každá múdra...

bambulka711
20. mar 2024

@lienkara nehnevaj sa, ale na čo si robíš tehotenský test pred predpokladanou ovuláciou? Ak by si bola tehotná z minulého cyklu, už máš koľajnice. A keďže tento mesiac si ešte pravdepodobne ovuláciu nemala, tak nemá zmysel testovať.

lienkara
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evka_21
21. mar 2024

@lienkara nehnevaj sa.. ale všetky ti tu normálne radia ale zjavne ty ani nechceš tú radu.. a žiadna nemame veštecku guľu aby sme vedeli prečo náš v strede cyklu "slabu" čiarku... Ak ti testy ovulačne nefungujú tak skus meranie bazalnej teploty (ale tam treba pravidelnosť a zistíš to asi až po par cykloch kedy je ten správny deň) alebo sa treba obratiť na gynekológa aby ti pomohol s určením plodných dní... Neuviedla si ani či maš pravidelný cyklus... Všetko sú len dohady
Každopádne ti želám veľa šťastia v ceste za // 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre