Užívam antikoncepciu leverette. Mám 3 aktívne tabletky do 7 dňovej pauzy. Momentálne prežívam stres čiže mám teplotu a je mi trocha zle. Skúšala som aj tehotenský test. Vidíte niečo?
Nie
Nic
ja nevidim nic, ty vidis nieco? vidis lepsie ako my.
@majamat ja vidím všade niečo ale aj keď ho presvietim tak nie, je biely
tak potom vyzera, ze je negat
Mám pocit, že keď niečo zjem tak musím vracať a mám teplotu. Som fakt vo veľkom strese či naozaj nie som tehotná aj napriek HAK. Viem že všetko je možné ale tak žeby som hneď na druhý mesiac ostala tehotná pri HAK 🤦♀️
ak uzivas tbl spravne, tak je minimalna sanca na tehu.
a aj keby si tehu bola, este nemozes mat priuznaky, ak mas 3 aktivne tbl do 7dnovej pauzy, tak ak by ovulka prebehla, tak nedavno priznaky zacinaju neskor.
nic nevidim. je zbytocne sem davat fot. fotak skresluje.
@majamat ešte sa spytam. Robila som test aj 3 týždne po styku. Je úplne negatívny. Ak by som otehotnela vtedy tam test by to už ukázal?
Momentálne je nárast viróz takze z toho ti môže byť zle. Na teste nič nevidím
ano, to uz e dlho, uy by musel byt minimalne duch
@majamat ďakujem, pre môj pokoj v duši si spravím test ešte o týždeň nech som si 100% istá
Nie nie si tehotna, zle ti môže byť z virozy aj zo stresu
@sense zistili mi streptokoka čiže možno z toho mi je zle. Menštruáciu sa dostavila aj tento mesiac
No. Vidíš to
@sense ale už končí a to je dnes tretí deň.. nevadí to? Skúsiť ešte spraviť test ?
Nevadí to, prečo by malo. Pozri ak ta baví testovať testu... Ja by som ne testovala, načo...
@sense nebaví ale predsa som si spravila včera test pre upokojenie a je negatívny čiže tehu to na 99% asi nebude lebo po 3 týždňoch by mi to test už pravdepodobne ukazal
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie, je negatívny