Ahojte žienky, nestalo sa žiadnej z Vás že by ste 18DC našli na tehu teste slabučku druhú čiarku? Viem že je to skoro na testovanie, ale sama ani neviem kedy som mala ovuláciu, keďže mám PCO nemám ju pravidelnú, ale od včera ma príšerné pobolieva podbrušie - pichá má tak pri vaječníkoch,mám aj ďalšie príznaky...no možno si to len nahováram, pretože s mužom veľmi chceme ešte druhé dieťatko , počkám s testovaním teraz isto ešte týždeň. To som len tak skúsila lebo som našla doma ešte jeden test.
Ďakujem Vám vopred za odpovede ☺️
@sweetyna jasné zopakujem ale fakt až o nejakých 5-7 dní počkám, a ďakujem krásne za podporu ☺️
@summersunny94 je možné že ovulaciu ste mali hneď po menštruácii. V takom prípade by už mohlo niečo ukázať. Treba len počkať a skúsiť testovať o pár dní
@kkovacovak určite vyskúšam o pár dní ďakujem. ☺️
@summersunny94 držím palce 😉
@kkovacovak ďakujeem ☺️🥰
@summersunny94 ak bola ovulacia na 8.-9.DC tak preco nie? 🙂 ja som si tiez nasla // cca 9dpo. Drzim.palce😊
@miska992 ďakujem pekne no uvidíme. Potom dám vedieť ☺️
@summersunny94 skus testnut zajtra..mala by byt uz silnejsia čiarka
@summersunny94 bola si prosim ta nakoniec tehotna ?
@magdalenka1302 nie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@summersunny94 niekedy sa moze stat, ze aj skor ukaze ale myslim, ze to fakt len v malo pripadoch. Treba isto este pockat a test zopakovat. Drzim palceky 🙂