Baby je tam niečo???? Test robeny dnes rano 4 dni pred ocakavanou menstruaciou.. najprv nebola ziadna ciarka a po 5 minutach toto... test nie je z tych najcitlivejsich
aj ja ju vidím, neboj bude každým dňom silnejšia 😉🙏
@kaporka no čiarka tam síce je, ale podľa mňa je to len presvitajúce kanalik
jednoznačne to nie je... ešte je zavčasu.
Výrobca testov musí byˇveľmi spokojný s odbytom....😉
@deti95060810 mne ukazali testu slabu ciarku v kazdom tehotenstve uz 5-6 dni pred ocakavanou ms, cize 8-9 dni po oplodneni 😉 ked som tehotna nebola, tak neukazali nic.
Naco negativne komentovat nieco o com ocividne nemas ziadne znalosti?
Tiez som to mala takto pri mladsom synovi.
Ja tam ciarku tiez vidim ale nezda sa mi, ze to bolo az po piatich minutach :/ Sprav o par dni dalsi 🙂
Bledučkú čiarku tam je vidno, držím palce aby to bolo tehotenstvo 🙂 😉
Držím Ti palce, aby ti to vyšlo, ale pri niektorých testoch treba brať do úvahy, že výsledky sú relevantné len keď ich odčítaš v určitom časovom rozmedzí. Pozri si ešte príbalový leták, tam uvádzajú tieto upozornenia. Príklad: Po 10 minútach už výsledok v žiadnom prípade neodčítavajte, nie je možné ho považovať za preukázateľný.
Zial podla mna je to len kanalik, nie je tam ani naznak ruzovej farby...ale drzim palce, nech tam za par dni ciarocka je😉
baby aj dnes ráno som mala a tiež jemná čiarka ale bola lepši e vidieť
Ahojte baby, neviem či píšem do dobrej diskusie ale rada si vypočujem váš názor nakoľko nechcem o tom hovoriť v rodine.
Mávam 27 až 29 dňový cyklus, posledná MS prišla 30.3., nechránený styk bol 9.4. a začala som špiniť 13.3. štyri dni to trvalo. Chcem počkať na MS a po nej zájsť k lekárovi, alebo myslíte že mám ísť skôr. Pre istotu som si robila večer 17teho aj tehu test, rapiclear 10tkový ten mi vyšiel negatívny a na druhý deň ked som ho šla vyhodiť tam bola aj druhá slabá čiara. Dnes som si robila ráno mamatest a negatívny. Myslíte že by to mohla byt ovulácia? Nikdy som predtým nemala žiadne špinenie mimo cyklu. Prvé čo ma 13teho napadlo, že som tehotná a už bolo na čase 🙂
Ak by slo o pvulacne spinenie, tak ovulacia mohla byt cca 12teho, cize na test je velmi skoro
Ďakujem za odpoveď, myslela som že ovulácia bola počas špinenia a nie pred ním, som o čosi múdrejšia, určite urobím ešte test neskôr,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kaporka no asi ano, skus pocakat este tak dva dni a urob znova