Test somr robila 4 dni pred očakávaným menzesom. Podarilo sa?

kaporka
18. apr 2018

Baby je tam niečo???? Test robeny dnes rano 4 dni pred ocakavanou menstruaciou.. najprv nebola ziadna ciarka a po 5 minutach toto... test nie je z tych najcitlivejsich

pininka
18. apr 2018

@kaporka no asi ano, skus pocakat este tak dva dni a urob znova

kaporka
autor
18. apr 2018

@pininka kiež by si mala pravdu...

soldi
18. apr 2018

@kaporka anoo, jasne vidno druhu ciarku, drzim palce aby krasne silnela ❤️

pininka
18. apr 2018

@kaporka ja som tiez pri prvom takto mala a bola som tehu,ziaden duch. A tiez mi test neukazal hned. Uz som ho chcela vyhodit ze nic a nakoniec som nanho zabudla a idem ho vyhodit na druhy den a tam dve ciarky.

ivus14gasparka
18. apr 2018

aj ja ju vidím, neboj bude každým dňom silnejšia 😉🙏

mimka11111
18. apr 2018

@kaporka no čiarka tam síce je, ale podľa mňa je to len presvitajúce kanalik

deti95060810
18. apr 2018

jednoznačne to nie je... ešte je zavčasu.
Výrobca testov musí byˇveľmi spokojný s odbytom....😉

soldi
18. apr 2018

@deti95060810 mne ukazali testu slabu ciarku v kazdom tehotenstve uz 5-6 dni pred ocakavanou ms, cize 8-9 dni po oplodneni 😉 ked som tehotna nebola, tak neukazali nic.
Naco negativne komentovat nieco o com ocividne nemas ziadne znalosti?

susul
18. apr 2018

Tiez som to mala takto pri mladsom synovi.

truthy
18. apr 2018

Ja tam ciarku tiez vidim ale nezda sa mi, ze to bolo az po piatich minutach :/ Sprav o par dni dalsi 🙂

nina19833
18. apr 2018

Bledučkú čiarku tam je vidno, držím palce aby to bolo tehotenstvo 🙂 😉

titla
18. apr 2018

Držím Ti palce, aby ti to vyšlo, ale pri niektorých testoch treba brať do úvahy, že výsledky sú relevantné len keď ich odčítaš v určitom časovom rozmedzí. Pozri si ešte príbalový leták, tam uvádzajú tieto upozornenia. Príklad: Po 10 minútach už výsledok v žiadnom prípade neodčítavajte, nie je možné ho považovať za preukázateľný.

jackie231
18. apr 2018

@kaporka tiez som tak mala.. potom ciarka uz len silnela

cammille
18. apr 2018

Zial podla mna je to len kanalik, nie je tam ani naznak ruzovej farby...ale drzim palce, nech tam za par dni ciarocka je😉

smileba
18. apr 2018

môj test 3 dni pred MS vyzerá takto <3

kaporka
autor
19. apr 2018

baby aj dnes ráno som mala a tiež jemná čiarka ale bola lepši e vidieť

mufka1
19. apr 2018

@pininka ja som mala takto ako ty a dnes ma 23 mes .:0) 😉

pininka
19. apr 2018

@mufka no vidis,tak je nas tu viac, lebo minule mi tu jedna pani tvrdila ze je to nemozne.

kiwja
19. apr 2018

Ahojte baby, neviem či píšem do dobrej diskusie ale rada si vypočujem váš názor nakoľko nechcem o tom hovoriť v rodine.
Mávam 27 až 29 dňový cyklus, posledná MS prišla 30.3., nechránený styk bol 9.4. a začala som špiniť 13.3. štyri dni to trvalo. Chcem počkať na MS a po nej zájsť k lekárovi, alebo myslíte že mám ísť skôr. Pre istotu som si robila večer 17teho aj tehu test, rapiclear 10tkový ten mi vyšiel negatívny a na druhý deň ked som ho šla vyhodiť tam bola aj druhá slabá čiara. Dnes som si robila ráno mamatest a negatívny. Myslíte že by to mohla byt ovulácia? Nikdy som predtým nemala žiadne špinenie mimo cyklu. Prvé čo ma 13teho napadlo, že som tehotná a už bolo na čase 🙂

soldi
19. apr 2018

@kiwja ano, spinenie mohlo byt z ovulacie, tiez sa mi to obcas stane. Rapi robi falosne ciarky. Mozes zopakovat test o par dni, ale aspn 10-12 dni po ovulacii by to malo byt

soldi
19. apr 2018

Ak by slo o pvulacne spinenie, tak ovulacia mohla byt cca 12teho, cize na test je velmi skoro

kiwja
19. apr 2018

Ďakujem za odpoveď, myslela som že ovulácia bola počas špinenia a nie pred ním, som o čosi múdrejšia, určite urobím ešte test neskôr,

mamulda92
20. apr 2018

Ja sa chcrm spytat ja mam dnes dostat MS a urobila som si ovul test a mamtam ducha tehot negat.

mamulda92
20. apr 2018
cammille
20. apr 2018

@mamulda92 ovulacny test mava bezne takuto slabu ciarku, neznaci ani ovulaciu a ani tehotenstvo...keby boli obe ciarky rovnako silne, vtedy by to v case MS mohlo znacit tehotenstvo.

mamulda92
20. apr 2018

@cammille dakujem za odpoved

soldi
20. apr 2018

@cammille
@mamulda92 ovulacny test nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu v suvislosti s tehotenstvom. kludne moze byt tehotensky test pozitivny a ovulacny biely (ja som to tak mala).

mamulda92
20. apr 2018

@soldi hmmmm

evka64
20. apr 2018

Dievcata, vidite ducha? Dnes mala prist ms

mamulda92
20. apr 2018

@evka64 nieco tam je ale velmi velmi slabulinke skuste tak o 2 dni dufam ze bude silit ;) vela stastia

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre