Test so sódou bikarbónou

3. nov 2022

Skusali ste niektora tento domaci test na urcenie tehotenstva? Ak ano, bol vysledok spravny?:D citlaa som ze to ma bublinkovat v pripade tehotenstva, ale ako bublinkovat? Normalne vidno bublinky?alebo to len sumi?

anjelicek26
3. nov 2022

Ach zeny... soda sumi ked je stara/nova trochu odlisne, nic ineho... ocikaj prosim normalny tehotensky test, lebo curanie do sody mas aj tak vysledok 50/50...

viestta
3. nov 2022

My sme to skúšali. Podľa buniek tehotny bol môj chlap, ja nie🤩

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cubo2
3. nov 2022

Sóda bikarbóna sa používa na určenie pohlavia bábätka, keď si už tehotná. Keď nešumí, tak je to dievča, keď šumí, je to chlapec.

Irony off: Je to totálna blbosť. Sódu bikarbónu si odlož a daj si ju, keď ťa bude páliť žáha po dobrom guláši a medzitým si choď kúpiť poriadny tehotenský test.

veronika3110
3. nov 2022

Ja som zo srandy skúšala ale nie na určenie tehotenstva, ale na určenie pohlavia.. a náhodou mi to vyšlo 😁 tým netvrdím že to 100% funguje

surama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
3. nov 2022

@veronika3110 tak Skus aj pri druhom dietati lebo tiez som to z ciste vedeckych Sranda pokusou skusila a prvy x to sadlo druhy x uz nie .

petamich
3. nov 2022

@veronika3110 no pravdepodobnost spravneho vysledku je 50/50 🙂 polovica bude tvrdit, ze to
vyslo - a rovnaku odpoved nam da aj hod mincou

mata90
3. nov 2022

No mne to nevyšlo, mala som dvoch chlapcov a podľa testu sódy malo byť dievča a mám takmer trojročného chlapca.

ikissedagirl
3. nov 2022

A na obilie ste už cikali? 😄

veronika3110
4. nov 2022

@petamich nechápem, prečo mi adresuješ tento komentár.. mne to je jasné, preto som napísala, že mi to NÁHODOU vyšlo a NETVRDÍM, že to 100% funguje... autorka sa pýtala, či sme skúšali

petamich
4. nov 2022

@veronika3110 omylom som ta oznacila prepac 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre