Skusali ste niektora tento domaci test na urcenie tehotenstva? Ak ano, bol vysledok spravny?:D citlaa som ze to ma bublinkovat v pripade tehotenstva, ale ako bublinkovat? Normalne vidno bublinky?alebo to len sumi?
My sme to skúšali. Podľa buniek tehotny bol môj chlap, ja nie🤩
Sóda bikarbóna sa používa na určenie pohlavia bábätka, keď si už tehotná. Keď nešumí, tak je to dievča, keď šumí, je to chlapec.
Irony off: Je to totálna blbosť. Sódu bikarbónu si odlož a daj si ju, keď ťa bude páliť žáha po dobrom guláši a medzitým si choď kúpiť poriadny tehotenský test.
Ja som zo srandy skúšala ale nie na určenie tehotenstva, ale na určenie pohlavia.. a náhodou mi to vyšlo 😁 tým netvrdím že to 100% funguje
@veronika3110 tak Skus aj pri druhom dietati lebo tiez som to z ciste vedeckych Sranda pokusou skusila a prvy x to sadlo druhy x uz nie .
@veronika3110 no pravdepodobnost spravneho vysledku je 50/50 🙂 polovica bude tvrdit, ze to
vyslo - a rovnaku odpoved nam da aj hod mincou
No mne to nevyšlo, mala som dvoch chlapcov a podľa testu sódy malo byť dievča a mám takmer trojročného chlapca.
A na obilie ste už cikali? 😄
@petamich nechápem, prečo mi adresuješ tento komentár.. mne to je jasné, preto som napísala, že mi to NÁHODOU vyšlo a NETVRDÍM, že to 100% funguje... autorka sa pýtala, či sme skúšali
@veronika3110 omylom som ta oznacila prepac 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ach zeny... soda sumi ked je stara/nova trochu odlisne, nic ineho... ocikaj prosim normalny tehotensky test, lebo curanie do sody mas aj tak vysledok 50/50...