Ahojte prosim vas. Ráno som si robila test rychlo pred prácou nečakala som az 3 minúty nevidela som tam nic totižto. Poobede ked som prisla z prace našla som tam ducha slabého. Moze byt ze som tehotna alebo sa tam čiarka vie ukázať po dlhšej dobe aj bez hormónu hcg ? Dakujem
@kitycat Dakujem ♥️
A už ty mešká? Ak skús ráno zas ale radšej si nájdi aspon 5 min na to. Myslím že ak bol aj po limite slaby duch tak tam bude aj zajtra aj do tých 5 minút. Daj vedieť 🍀🍀
@gabca295 nemam test doma tak potom asi az v sobotu. Dam vedieť urcite a Dakujem krasne za odpoved
@gabca295 v sobotu mam dostať😌 ale mam dlhsie cykly, ovulaciu som mala asi pred 15 dnami
Ahojte baby,chcem sa opýtať,robila som si test hneď po prebudení a zdá sa mi, že na prvom je úplne slabulinká druhá / . Po hodine som si robila radšej ešte druhý a tam už nie je nič vidno iba že test neg. Som 33DPO miesto ms som mala len spinenie,nikdy pred tým som to nemala. Prikladám foto obe foto sú len jeden test kde vidím slabuckeho ducha..Ďakujem za radu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test sa ma odcitat snad do 3 minut max?
Urcite tam nepisu, aby si pozerala podvecer po praci. Ak ti este nemeska, pockaj aspon den, co ti bude meskat a potom testuj. 💖