Test s bielou zubnou pastou, ktorú zmiešate s močom

14. apr 2021

Čaute baby našla som takýto článok na internete chcela by som vedieť váš názor.

Známy je napríklad test s bielou zubnou pastou, ktorú zmiešate s čerstvým močom ak sa sfarbí na modro je to pozit. výsledok.
Tri PL kryštálového cukru s ranným močom ak sa cukor nerozpustí je šanca že ste tehotná.
Mydlová voda + moč ak sa tvoria bublinky tak ste tehotná.

ruzasipova
14. apr 2021

Poznam ale pride mi to ako vyhra v loterii. Ak to vyjde, je to zazrak.

nafka0483
14. apr 2021

Je to hlupost. Ziadna zlozka zubnej pasty nereaguje s HCG hormonom, rovnako tak nereaguje cukor ani mydlova voda.
Ak tehotnej nieco reaguje a netehotnej nie, tak je to kvoli inym zlozkam mocu, nie kvoli tehotenstvu.

leuchtturm
14. apr 2021

nemas peniaze na tehotensky test? To, co tu spominas nema ziaden racionalny zaklad.

simca06022011
14. apr 2021

vies co.. je to blbost.. ved ktokolvek ked nacura do mydlovej vody, tak sa urobia bublinky ;) ak nemas dostatocne horuci moc, cukor sa nerozpusti... ak ma zubna pasta nejake zlozenie, ktore reaguje tak, ze sa po namoceni zafabri na modro, alebo nejakou zlozkou, je to len o nahode. Ani len pasty nie su rovnake :D tehotensky test je tehotensky test.. keby fungovali taketo bio eko sposoby, prestali by sa vyrabat.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. apr 2021

@leuchtturm mám len sa normálne pýtam

autor
14. apr 2021

@simca06022011 tiež di myslím že je to blbosť len tak som sa opýtala že ako to berú ostatný či len mne to príde ujeté :D

leuchtturm
14. apr 2021

neber to v zlom, ale fakt ma zaujma, za co si sa vyucila, ked vobec rozmyslas nad takymito zjavnymi blbostami.

hviera81
14. apr 2021

som v 20tt, vyskusam? :D
podla mna sa bublinky tvoria s mydlovou vodou ked je riadny prud mocu :D a cukor, ako pisali, tak sa rozpusti podla mna v hocijakej tekutine, ked budes miesat.... ak nebudes miesat tak neviem ci sa rozpusti, nie je na to dost teply podla mna

autor
14. apr 2021

@leuchtturm len ma proste napadlo že čo na to ostatný nie som z pomocnej školy aby som tomu verila

petamich
14. apr 2021

ziadne z vyssie uvedeneho nereaguje s HCG = tehotensky hormon a vsetky tie spominane reakcie suvisia s PH alebo teplotou mocu, na co tehotenstvo nema absolutne ziadny vplyv a ma na to vplyv co si jedla 🙂 cize je to totalna somarina

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre