Ahojte. Ideme na sluzobny vylet zajtra (chata) bjde sa tam aj piť samozrejme.. snazime sa o dieťa, samozrejme nikto nevie v práci a ani nechcem aby vedeli. Dnes som len 9 dpo ale skusila som. Je to test rapiclear, taky cerveny obal, nikdy pred tym som.ho pred tym nemala. Po zaschnuti sa mi nieco zda ale asi je to len moja fantazia..Otazka - vidite tam nieco? ako je tato znacka spolahliva? dakujem za odpovede na otazky (fotky v komente)
Nie je to tvoja fantázia vidím tam ducha
@evulienka_1 je to strasne slabucke, velmi tazko som spravila fotky..nemôže to byť kanálik?
Skús urobiť ešte aj zajtra ráno 🙂 a kúpila by som ešte aj inú značku aby si mala na porovnanie či bude duch na obidvoch
@zanzilady skusim kupit Livsane, alebo dr. max a spravim ráno.. a keď tam budr duch, záhadnr ochoriem a budem.musiet brat"antibiotika" a nemôcť piť 😅🤣
To musíš byť chorá alebo tehotná aby si nemusela piť? Však normálne poviem, ze nechcem a hotovo ;)
Ahoj no ja tam vidim slabulinku ciarku, myslim ze ti to asi bude tehu , len skus radsej sa este zajtra testnut pripadne neskor a uvidis ci zosilnie...ja som mala tento test raz a myslim ze je fajn....spolahlivy....ja mam zas asi mozno trosku silnejsiu ciarku teraz od tvojej ale mne vysla 5 dni po menzese, tak preto idem preventivne zajtra ku gynekologovi ... och..to sa mi nestalo este, ,,ale testom ja verim na 50 % , rozhodujuca je krv u gynekologa vzdy
Áno to je najrozumnejšie určite testuj 🙂 ja keby som si ale nebola istá tak by som asi aj tak nepila 🙂 môže byt že to je naozaj skoro na testovanie a čiarka ešte skoro vibec nebude viditeľná, alebo ani nebude viditeľnejšie zajtra 🙂 držím palce, daj potom vedieť ako vyzerá test
@chvostik1 ano, musim chora alebo tehotná. i ak by som to sem nepisala. Chodievame na chatovacky, na party, na koncerty, a áno, vzdy sme si vypili.
@zanzilady ano, tiez si myslim to iste.. nechcem riskovat. no velmi som.zvedava co sa z tohto tienika vykľuje baby, dam vad isto vediet zajtra
💚budem držať palce 🙂 a ako dlho sa snažíte ?
Vidím, tiež by som pre potvrdenie zajtra ráno skúsila inú značku. Držím palce
Nevidím tam nič. Nie je náhodou 10kovy? Ak áno, tak je negatívny
Mala by som si asi zájsť k očnému, lebo ja tam fakt nič nevidím. Neviem načo skúšaš tak skoro. Fajn ideš piť, aj tak to nemá vplyv v prvých týždňoch na dieťa.
Ja vacsinou nevidim “duchov”,ale tu sa mari aj mne
Uvidis zajtra rano, ked zopakujes test🤗 pripadne by som kludne nepila alkohol. Mne osobne to nevadi. Ps: aj na vidim slabuckeho ducha, ale tazko povedat aky bude vysledok
Ahoj ako vyzeral test včera / dnes ? 🙂 robila si si ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.