Ahojte baby,
Nechcem hystercit len sa normalne poradiť.
Robila som si klasický test clear blue z mocu ukazali sa dve ciarku dva dni po omeskani 5 dní po omeskani som opakovala clera blue digitalnu vyslo mi + 2-3 tt.
Oznamila som to gynekologicke ťa vravela že mám prísť tak som dva dni na to bola na vystrenie a sono neukzalo nič... Zobrali mi krv na hcg.
Tie čo ste to tak mali je to ok však?
Alebo mám sa niečoho báť?
Dakujem
bola si prilis skoro na sone, nieco vidiet je az v 7tt tusim
Ku gynekológovi ma zmysel ísť až keď meska menštruácia 14 dní, ideálne je až v 7-8t.
v piatom tyzdni nema co uvidiet, jedine vyssiu vystelku maternice. Plod so srdieckom sa da uvidiet cca v siedmom az osmom tyzdni.
Je to príliš skoro, ja som bola v 5tt nejaký 37 deň to bol, a doktorka nevidela nič. Povedala mi,že mám prísť o 2 týždne a už bolo všetko vidieť. 🙂 na prvé sono ma zmysel ísť až v nejakom 8/9 tt. 🙂
Baby dakujem za reakcie.. som kludnejsia... Tá racionalna cast vedela že je to oka ale druha cast vysilovala... 😬
ja som skôr prekvapena ze ti to gynekologicka sama nevysvetlila, a nie ta vystrasiť ze tam nic nevidno
Veľmi skoro
Mne bolo vidno v 5tt vak a v 8tt srdiečko
Isla si skoro. V zaciatkoch je to vzdy bud alebo...staci ti prisť zas o 3 tyzdne. Z jedneho odberu hcg nezisti veru nič.
Je to skoro, v 5 tt nemá ešte čo vidieť na usg. Taky 7-8tt je najlepši na kontrolu.
Aj krv na hcg treba vziať opakovane, aby bolo zreteľne, že stúpa v prípade prosperujucej gravidity.
S mužom sme sa už dlhšie snazili čiže pre má to je obrovska vec a jediné čoho sa boji že je to plan nadej... Dnes som z toho cela taká spatna ... Vraj ten test na hcg by mal potvrdiť alebo vyvratit tehotenstvo
V tak skorom rannom stadiu sa berie iba lrv na potvrdenie gravidity. Chodi sa az tak 7-8tt. Ja som bola v 6tt a uz som mala akciu srdca.
Tak keď ti dva testy ukázali pozitívny výsledok a stúpa to, tak je to myslím jasné, otázka je či sa udrží, držím palce nech to dopadne dobre 🙂 moja gynekologička automaticky objednáva až na koniec 8.tt, skôr ti ani nedá termín, povedala že je to zbytočné, aj tak tam nič nevidieť 😃
Je to asi skoro…aj keď ja som bola u lekára keď som mala na teste 1-2 a lekár už videl. Ale akcia ešte nebola pritomna,to až o 2t neskôr.
@zuzsat naozaj to tak bolo… presne vieme den,kedy sa to stalo. O 10dní na to som si robila test, lebo som mala zvysenu teplotu. A uz tam boli silne dve ciarky a na digitalnom 1-2t. O 2 dni na to som isla k lekarovi,to znamena 12dni od oplodnenia a uz tam nieco videl,ale povedal,ze mam prist o 2 tyzdne, aby sme zistili ci sa to udrzalo a ci tam bude priromna akcia srdca.
Baby dakujem za podporu prisli vysledky hcg 1305 vsetko oka pokračujeme dalsimi klasickymi vysetreniami ❤️
Super, gratulujem a držím palce ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na sone*