Test počas menzesu

hope24
7. aug 2024

Ahojte dievcata, uz som tu pisala parkrat. Moja doktorka je momentalne dlhsie odcestovana, tak na kontrolu pojdem az neskor. 13.7 som mala styk, pocas MS… testovala som 2 tyzdne po styku, test bol negativny, potom som sa testovala po dalsom tyzdni a cosi, test negatívny. Tým, že som mala mesiac pred stykom posunutú menstruaciu, tak aj tento mesiac prišla skôr, ale antikoncepčný krúžok som si tam este nechala cca 2 dni… mala som hnedasty vytok, dneska sa mi spustila aj krv a zase mi to trosku prestalo… obcas sa mi to strieda, ze mam jeden mesiac silnu a druhy mesiac slabšiu menstruaciu … klasicky som sa aj vyhadzala a aj som mala citlivé, naliate prsia, ale aj tak mam nejaky strach .. ( uz mi asi sibe) 🤦🏻‍♀️ da sa testovať aj počas MS? .. alebo mam počkať ešte ? Ďakujem.

di1234
7. aug 2024

@hope24 chceš sa počas MS testovať, či nie si tehotná? Plus používaš antikoncepciu? To nejak nedáva zmysel.

hope24
autor
7. aug 2024

@di1234 MS mam inú ako zvyčajne a antikoncepciu som si dávala neskôr cca 4 dni po, ako som si mala dať, lebo sme zostali dlhšie odcestovani a nemala som ju pri sebe .. pre to mam strach, keďže som ju nedodržala..

di1234
7. aug 2024

@hope24 ak máš ms je tu 99% istota, že nie si tehotná. Nevidím žiadny dôvod sa testovať. Vieš kedy si ovulovala? Mala si vtedy nechránený styk aj keď si vedela, že si si nedala antiku?

di1234
7. aug 2024

Túto tému si riešila už pred pár dňami ako pozerám. Mala si negatívne testy. Ak chceš, pre istotu sa otestuj, ale bol by zázrak, ak by si otehotnela.

hope24
autor
7. aug 2024

@di1234 ano, mala som nechránený, pocas MS… testovala som sa 2 tyzdne po styku a potom zase o týždeň a tiež negatívny … len menzes je zvlastny .. neviem, či to robí psychika .. a ovoluláciu si nesledujem :(

hope24
autor
7. aug 2024

@di1234 ja som antiku ( krúžok) mala, ale mesiac predtym som si ho dala neskor, ako som mala a nasledne, ako mi prisla MS, som ho vytiahla a den po vytiahnutí som mala styk, ked som uz Ms mala ..

di1234
7. aug 2024

@hope24 ak si si niekoľkokrát robila test a bol negatívny, nie je o čom. Kľudne si sprav ďalší, ak ťa to upokojí. Buď zodpovednejšia čo sa týka antikoncepcie. Prípadne ju vymeň za nejaký iný typ, ktorý ti bude vyhovovať viac a nebudeš naň hlavne zabúdať.

hope24
autor
7. aug 2024

@di1234 ano, už som to konzultovala po telefóne s mojou gynekologičkou, len je na dlhší čas odcestovaná, tak budem musieť počkať. Testovala som sa cca 23 dní od styku.. je možné, že by mi ešte neukázal, preto sa bojím. Každopádne, myslíš, že mám počkať až po skončení MS a až potom testovať? Alebo už aj teraz? Špiním cca už 5 dní.

di1234
7. aug 2024

Je to úplne jedno. Toľko dní od styku by ti test rozhodne ukázal prípadnú pozitivitu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre