ahojte, je OK mat takyto test po 3.tyzdnoch meskania?
Test robeny teraz poobede.
Mala by som byt dnes 7+1tt
K dr. idem 1x az o tyzden.
Dakujem
@jaskolka akosi nevolnosti niesu tak sa bojim..uz mam za sebou jeden MA
@jaskolka a ked som bola 5+3 mi vysiel digital clear blue 2-3 ..co neviem ci uz nemal byt 3+
Nevoľnosti vôbec byť nemusia. Ja som mala MA a nevoľnosti boli ešte aj po kyretazi pár dní.
Nevolnosti mat nemzsis. Ja som nevolnosti mala este par dni potom ako mi lekar oznamil ze srdiecko nebije. V 9tt
ale pri tom prvom tehotenstve som mala nevolnosti praveze uz o takomto case , nevedela som fungovat teraz ani neviem ze som tehotna
akoze som rada ze zatial niesu..ale zaroven aj strach ci je vsetko ok🙄
To iba vo filmoch a srtialoch je priznakom tehotenstva skor ako sa moc dotkne testu nevolnost.
Ty mas kolajnice, tak neviem co viac by si chcela. Uzivaj si to
4tehotenstva a ani raz nevolnosti🤣
Je úplne jasné pozitívny, není dôvod pochybovať že by nemal byť ok a nevoľnosti nemusia byť prípadne ešte budú...
Kazde tehotenstvo je ine. Pri dcere mi nic nebolo okrekm silneho krcu na 6dpo... Ani chute ani nevolnost nic. Keby som ju necitila a nerastlo brucho neviem ze som tehotna..
Teraz mi bolo nevolno este pred robenim testu a potom uz len tak raz za tyzden, dva mesiace som krvcala a spinila,no babo je zatial.ok. klop klop klop som 18+0 a konecne tyzden nekrvacam. Proste kazde telo je ine a aj kazde tehotenstvo. Mozno je to aj tym ze prvu som cakala dcerku a teraz to je mozno chlapcek.ktovie🤷
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jasne,prečo sa tito nezdá? Hcg rastie..