Test po troch týždňoch meškania menzesu

26. aug 2022

ahojte, je OK mat takyto test po 3.tyzdnoch meskania?
Test robeny teraz poobede.
Mala by som byt dnes 7+1tt
K dr. idem 1x az o tyzden.

Dakujem

jaskolka
26. aug 2022

Jasne,prečo sa tito nezdá? Hcg rastie..

autor
26. aug 2022

@jaskolka akosi nevolnosti niesu tak sa bojim..uz mam za sebou jeden MA

autor
26. aug 2022

@jaskolka a ked som bola 5+3 mi vysiel digital clear blue 2-3 ..co neviem ci uz nemal byt 3+

jaskolka
26. aug 2022

Nevoľnosti vôbec byť nemusia. Ja som mala MA a nevoľnosti boli ešte aj po kyretazi pár dní.

sense
26. aug 2022

Nevolnosti mat nemzsis. Ja som nevolnosti mala este par dni potom ako mi lekar oznamil ze srdiecko nebije. V 9tt

autor
26. aug 2022

ale pri tom prvom tehotenstve som mala nevolnosti praveze uz o takomto case , nevedela som fungovat teraz ani neviem ze som tehotna

autor
26. aug 2022

akoze som rada ze zatial niesu..ale zaroven aj strach ci je vsetko ok🙄

kitycat
26. aug 2022

To iba vo filmoch a srtialoch je priznakom tehotenstva skor ako sa moc dotkne testu nevolnost.

Ty mas kolajnice, tak neviem co viac by si chcela. Uzivaj si to

leuska1991
26. aug 2022

4tehotenstva a ani raz nevolnosti🤣

ajko2011
26. aug 2022

Ja som mala na 3 deň meškania takýto test. Momentálne som 8tt+2d a je mi zle asi 2 týždne. Buď rada, že nemáš žiadne nevoľnosti. Hneď by som sa vymenila. 😂

xena0
26. aug 2022

Je úplne jasné pozitívny, není dôvod pochybovať že by nemal byť ok a nevoľnosti nemusia byť prípadne ešte budú...

zuzsat
28. aug 2022

@kitycat ale.blbost.zasa... ja som mala nevolnost na 6,7,8 dpo a na zaklade toho som si urobila test na 10dpo a bol tam malinky duch... Kazde telo je ine. To ze sa to tebe nestalo neznamena ze sa to deje len vo filmoch.

zuzsat
28. aug 2022

Kazde tehotenstvo je ine. Pri dcere mi nic nebolo okrekm silneho krcu na 6dpo... Ani chute ani nevolnost nic. Keby som ju necitila a nerastlo brucho neviem ze som tehotna..
Teraz mi bolo nevolno este pred robenim testu a potom uz len tak raz za tyzden, dva mesiace som krvcala a spinila,no babo je zatial.ok. klop klop klop som 18+0 a konecne tyzden nekrvacam. Proste kazde telo je ine a aj kazde tehotenstvo. Mozno je to aj tym ze prvu som cakala dcerku a teraz to je mozno chlapcek.ktovie🤷

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre