Test po tabletke po

olivaolina43
17. dec 2024

pred mesiacom som mala nechraneny sex, do 12 h som si dala tabletku po, v prvy den v piatok meskania som si spravila test a bol tam slaby pruzok, nasledne v pondelok som si spravila dva digitalne testy ktore boli obidva negativne, dnes v utorok som si spravili taky isty ako v piatok ale uz tam nie je ani pruzok, neviem co si mam mysliet, menzes mi meska 5 dni

ivik4
17. dec 2024

Tak poznam zenu ktora ma dieta aj po tabletke ale co sa cyklu tyka, meskat Ti moze prave kvoli tomu ze si ju uzila, je to bezne

colsami
17. dec 2024

Po tabletke mozes mat rozhadzany cyklus este niekolko mesiacov. Ak si robila citlive a kvalitne testy, a prebehlo uz nejakych 14 dni od styku a tabletky po, a su negativne - malo by to byt ok

koniarova
17. dec 2024

Je to ok. Len si si rozhádzala cyklus.

olivaolina43
autor
17. dec 2024

tym padom mohlo ist o biochemicke kedze na zaciatku tam bola ta slabulinka ciarka?

nin12345
17. dec 2024

@olivaolina43 mohlo ist aj o zly test. Niektore napr. Pepino udajne vykazuju falosnu pozitivitu.. ale ja som napriklad po tabletke po otehotnela aj tak cize ja im neverim

jaja391112
18. dec 2024

@olivaolina43 ahoj, ja som tiež nedávno užila tabletku po, menštruácia mi dorazila skôr, ale po jej skončení som mala také nevoľnosti a bolesti pŕs, že som si fakt už myslela, že som tehotná. Pepino mi ukázal jasnú druhú čiarku 🙈 avšak ina značka bola negatívna. Takže naozaj pokiaľ ubehlo od tabletky cca 14 dní a test je negatívny, tak o nič nejde. A ten pozitívny mohol byť kľudne chybný alebo teda biochemické. Akú značku si mala testu?

olivaolina43
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
olivaolina43
autor
19. dec 2024

ten prvy bol clear blue, potom dva digitalne negat, vcera negat, a dnes livsane negat

olivaolina43
autor
20. dec 2024

tak vcera sono, nic nevidela ale hovorila ze to je skoro, a dnes vysledky z krvi negativne, neviem teraz ci je to uz urcite OK

koniarova
20. dec 2024

@olivaolina43 preboha. Čo chceš ešte počuť. Krv negatívna, sono nič, milión negatívnych testov. Kľud. Nie si tehotná. Vyhoď to z hlavy .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre