Ahojte. Prvý mesiac si sledujem ovuláciu tak sa chcem len poradiť. Aký má byť test keď už ovulácia prebehla? Má byť slabšia ako pred alebo? Ja mám takýto.
@stastna17 A po ovulácií je teda jedno , že akej intenzity je? Ospravedľňujem sa za možno blbé otázky 😅 Len som nato išla logicky, že by mala byť čoraz silnejšia kým neprebehne ovulácia a po ovulácií čoraz slabšia ale napríklad včera a predvčerom som mala slabšie testy a tento je silnejší zase
v podstate toto je nagativny test, absolutne tie ciarky nekoresponduju so silou ovulacie alebo tak, nie je to ako pri tehotenskom ze je slaba a slinie, mozes mat taky a zajtra uplne cisty. Iba ked su rovnake vies ze je ovulacia teraz niekedy. ak su slabsie treba to brat ze test je negativny.
@stastna17 Rozumiem, ďakujem 😊
a este poradim ovulacny treba robit poobede okolo 15-17tej a kazdy den rovnako potom 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pocas ovulacie ak bude alebo bola 24 hodin pred/po maju byt ciarky rovnake toto je negativny test. teda bola , ale uz viac ako 24 hodin