Test po mimomaternicovom tehotenstve

erika1996
20. sep 2021

Ahojte baby. Mate skúsenosti s takýmto testom po mimomaternicovom tehotenstve. Som vyse pol roka po mimomaternicovom tehotenstve kde mi nič neodobrali len som mala dieťatko vo vajcovode. Môže sa stať ze mi test ukáže hcg este v tele, alebo je tam nejaká nádej bábätka. Ďakujem za všetky skúsenosti

tncka
20. sep 2021

@erika1996 ja som teda neni nejaky mega odbornik na toto ale nemyslim ze po viac ako pol roku by ti vysli //. Toto bude nieco nove💪

soldi
20. sep 2021

gratulujem. si tehotna 🙂

jaass
20. sep 2021

@erika1996 gratulujem 🌸

miskamicha
21. sep 2021

@erika1996 nie je ruzovy testik ovulacny???

sense
21. sep 2021

Je to ovulacny test,negativny

maria898
21. sep 2021

@erika1996 po kontrole po mimomatwrnicovom vam nerobili kontrolu hcg?

christinka1
21. sep 2021

@erika1996 prečo si nespraviť tehotenský test ,miesto ovulačneho??

ankare
21. sep 2021

Gratulujem!

erika1996
autor
21. sep 2021

@maria898 nie nerobili mi žiadnu kontrolu hcg

maria898
21. sep 2021

@erika1996 a na operacii ste boli? Ci to len tak ste mali mimomaternicove a nechali vas tak?

maria898
21. sep 2021

@erika1996 ja som mala mimomaternicove tehu a v maji mi odobrali vajcovod, na kontrole som potom bola a bolo vsetko ok test mi doktor spravil a bol negativny. Teda sme to uzavreli. Ak aj ty si to takto mala tak potom si yeraz zas tehotna. Ale ak ti to tam nechali bala by som sa toho

ingrida1127
21. sep 2021

To je ovulacny test,nie tehotensky

greskovakristina
8. sep 2024

Ahojte píšem lebo som už v koncoch neviem čo mám robiť a potrebujem pomôcť áno som mladá na babetko ale bojím sa a neviem čo mám robiť mám príznaky a ak aj som môžem byť dva mesiace mám aj bruško a to ja som tučná nikdy nebola takže ja neviem ...no a robila som si test a ten test mi ukázal jednu slábu a jednu silnú a dopočula som sa o mimomaternicové tehotenstvo tak sa bojim či to nieje náhodou to poraďte mi kto môže prosím .....ďakujem ❤️

maria898
8. sep 2024

@greskovakristina treba ist k lekarovi,ten ti povie ci si alebo nie si tehotna.meska ti menstruacia?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre