Test po IUI

96sofia96
2. nov 2024

Ahojte.
24.10. som podstúpila IUI, bol mi podaný Gonasi Kit v dopoludňajších hodinách a následne IUI.
Mala som 20 mm folikul, IUI bola 12. DC. (dnes 21.deň)
Menštruáciu mám nepravidelnú aj ovulaciu, minuly mesiac som mala MS až 22 DC (bez stimulácie) a následne ms som dostala na 37 DC. Tento mesiac som užívala Letrozol 4-8 dc.

Dnes som si zo zvedavosti urobila test, keďže je už 10 deň od IUI, či tam čiarka je. Myslite si, že by mohla byť ešte stále z Gonasi? Užívam Lenzetto a Progestanelle.
Ovu bolesti som mala v noci medzi 13 a 14 dc

matusa_153
2. nov 2024

@96sofia96 ak to je mamatest tak tomu by som neverila. Mala slm podobnú čiarku a tehotná som nebola. Ešte ny som pockala 2-3 dni a skúsila test opäť.

sassy_girl
2. nov 2024

skús si urobiť test kľudne aj zajtra, možno to bude viac vidno, i keď ja tam vidím slabučkú čiarku

matusa_153
2. nov 2024

@sassy_girl ja tam tiež vidím slabucku ciarku len ako slm písala vyššie tak tiež som mala takú a tehotná som nebola. Falošne pozitívne

matusa_153
2. nov 2024

@matusa_153 ale nemusí to byť jej prípad tiež samozrejme

sassy_girl
2. nov 2024

najlepšie je fakt počkať, ja som si robila test keď mi 1 deň meškala MS, možno ani nemeškala, lebo to mávam deň dva hore dole a bola tam slabá čiarka, ale silnejšia ako tu (závisí aj od foťáka) , o ďalší deň bola viditeľnejšia a o ďalšie 2 dni už koľajnice🙂

sense
2. nov 2024

Este pockaj zo dva dni

96sofia96
autor
2. nov 2024

Ďakujem, skúsim z ranného moču, a uvidím, či bude silnieť

nina0412
3. nov 2024

@96sofia96 držím palce

96sofia96
autor
3. nov 2024

Dnes ráno robený druhý, mám pocit, že čiarka je rovnaká ako včera

sassy_girl
3. nov 2024

ale je tam..no tak ešte pár dní potestuj🙂

96sofia96
autor
Včera o 10:59

@sassy_girl Dnes som 13 dní po IUI (asi 12 DPO) test mi vyšiel takto,

llull
Včera o 11:14

@matusa_153 tie testy nie su falosne pozitivne. Mala si skory potrat, embryo sa ti tam usidlilo ale prestalo sa vyvijat. Nejake HCG v moci si mala ked bol slabo pozitivny.

sassy_girl
Včera o 12:55

@96sofia96 je to už silnejšia čiarka🙂

matusa_153
Včera o 20:25

@llull myslíš? Niekde by som ešte vylovila aj fotku toho testu. Ten test som si robila večer o 22h a na druhý deň z ranného mocu negatívny

matusa_153
Včera o 20:26

@llull ja mám aj pcos a ovulaciu neviem či som mala.

llull
Dnes o 06:56

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre