Zienky akú máte skúsenosť s testom pepino ? Dnes by som mala dostať … tak ci testovať dnes ci by už ukázalo alebo pockat 🙂 dakujem
Mne tiež ukázal pekne. Robila som ked ms meškala 3 dni
Test je podľa mňa v pohode, len neviem, či nie je skoro na to, robiť si ho.
@miriamik77 ako u koho. Mne pri prvom tehu ukázal test 5 dni do MS slabulinku čiarku. Takze v deň MS by uz autorke ukázať mohol
@miriamik77 skúste somnou či niečo vidíte či mne už sibe🙈
@sara1985 ja tam vidím ducha 🙂a to niesom typ kt.hladá na silu ducha na testoch...mam 2 deti a testovala som vždy až keď mi meškala dlhšie ms...skus odfotiť na bielom podklade.....aby bolo lepšie vidno...ale zdá sa mi že je tam duch a ešte jedna vec...zopakuj si aj zajtra ale z ranného moču
Ahoj.Ano vidím tam krásnu ružovú čiarku.Gratulujem nech ciarka len silnie.Drzim palusky 😘😘
Tiez sa mi mari druha
Drzim palce
No po jemnom duchovní včera dnes test úplne biely dnes druhý deň meškania 🤷🏻♀️
@katka5161 ahojte baby. Ja neviem ci neklamú tets pepino. Teraz som ho robila. Prikladám foto.
@radicova12345 toto je test mamatest a nie pepino a máš tam peknu čiarku
@barus26 naozaj je to pepino..
@radicova12345 bola som. Ho ráno kúpiť
@radicova12345 myslíš ze klamu.. Skúsim este. Poobede alebo ráno
@barus26 ahoj prikladám foto
@radicova12345 no to je teda zvláštne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sara1985 ukázalo týždeň pred menzesom. Ja len tie som používala. Také tie "krajšie plastové s uzaverom" len na pamiatku som si spravila 🤣