Ahojte dnes som cca 9DPO,možno aj 10 neviem,netestujem ovu testami ani nemeriam BT.Mam dilemu ci skúsiť test už dnes alebo počkať do zajtra?
@andrejkap123 ved áno rozum mi hovorí ze mam počkať,ale túžba a zvedavosť ze mam ísť do toho🤣🤣🤣ale asi počkám len si musí rýchlo niečím zamestnať hlavu aby som na to nemyslela😏😏
Počkaj... Ak si tehotna budeš aj zajtra a šanca ze budes musiet hľadať ducha mensia
@sense ďakujem áno mas pravdu🙏😊len ta moja pekelna zvedavosť🤣🤣🤣🤣
Haha. Ja som bola tiez pekelne zvedava 😀 a pri kazdom tehotenstve som uz na 9dpo mala ducha. Len treba kvalitny citlivy test. Napr mamatest 🙂
Nemáš jednoduchšie počkať a mať jazdný výsledok namiesto hľadania duchov? Myslím si, že áno, keďže ani nevieš kedy si mala ovulaciu.
Ja som mala pri oboch tehotenstvách peknú čiarku na 9DPO
V pripade ze si si ista ze ovu bola pred 9 dnami, uz by mala byt slabunka ciarka. Ale ak si si nemerala ovu testami ani bt, tak nemozes vediet ci si skutocne 9dpo.
Čakaj do termínu očakávanej MS. Budeš mať relevantný výsledok a zbytočne nevyhodis peniaze za testy.
Pockaj az do ocakavanej MS. Skor je to vestenie z gule ( nedostatok HCG, biochemicke a pod...) a teba to len bude len zbytocne deptat. Ver ze po par mesiacoh prilis skoreho testovania budes zrela na psychiatra.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pockaj…