Test na 9 dní po ovulácii

6. máj 2022

Ahojte dnes som cca 9DPO,možno aj 10 neviem,netestujem ovu testami ani nemeriam BT.Mam dilemu ci skúsiť test už dnes alebo počkať do zajtra?

andrejkap123
6. máj 2022

Pockaj…

autor
6. máj 2022

@andrejkap123 ved áno rozum mi hovorí ze mam počkať,ale túžba a zvedavosť ze mam ísť do toho🤣🤣🤣ale asi počkám len si musí rýchlo niečím zamestnať hlavu aby som na to nemyslela😏😏

sense
6. máj 2022

Počkaj... Ak si tehotna budeš aj zajtra a šanca ze budes musiet hľadať ducha mensia

autor
6. máj 2022

@sense ďakujem áno mas pravdu🙏😊len ta moja pekelna zvedavosť🤣🤣🤣🤣

soldi
6. máj 2022

Haha. Ja som bola tiez pekelne zvedava 😀 a pri kazdom tehotenstve som uz na 9dpo mala ducha. Len treba kvalitny citlivy test. Napr mamatest 🙂

mia_von_prag
6. máj 2022

Ja som bola strašne zvedavá a testov som mala veľa. Skusila na 9DPO večer a bola tam čiarka
Skúsiť môžeš, len nebuď sklamaná ak tam nič nebude, môže sa objaviť za par dní. Skus test s citlivosťou 10.
Toto bol ten test

lucylliana
6. máj 2022

Nemáš jednoduchšie počkať a mať jazdný výsledok namiesto hľadania duchov? Myslím si, že áno, keďže ani nevieš kedy si mala ovulaciu.

nina004
6. máj 2022

Ja som mala pri oboch tehotenstvách peknú čiarku na 9DPO

simonavh
6. máj 2022

V pripade ze si si ista ze ovu bola pred 9 dnami, uz by mala byt slabunka ciarka. Ale ak si si nemerala ovu testami ani bt, tak nemozes vediet ci si skutocne 9dpo.

martinka13
6. máj 2022

Čakaj do termínu očakávanej MS. Budeš mať relevantný výsledok a zbytočne nevyhodis peniaze za testy.

selena_luna
6. máj 2022

Pockaj az do ocakavanej MS. Skor je to vestenie z gule ( nedostatok HCG, biochemicke a pod...) a teba to len bude len zbytocne deptat. Ver ze po par mesiacoh prilis skoreho testovania budes zrela na psychiatra.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre