Test na 6. deň po IUI a Ovitrelle

20. jan 2022

Ahojte, dnes som urobila test či ovitrelle už vyprchalo z tela a vyšiel mi takýto veľmi slabučký duch - na obyčajný fotke ho nie je moc vidieť, preto som dala do negatívu. Myslíte, že sa jedná ešte o ovitrelle?
Od včera mám špinenie 🤷‍♀️

anjelicek26
20. jan 2022

Ovitrelle je bezne v tele desat, vynimocne aj 12 dni... takze treba pockat... na ten desiaty den test a ked den na to stupne, uz vies, ze je to nove tehotenstvo... treba robit kazdy den test, uvidis, ako to ide dole - resp. neskor hore.

autor
20. jan 2022

@anjelicek26 dnes mám vlastne siedmy deň po injekcií, 6 po IUI. Minulý cyklus som sledovala hladinu ovitrelle a na 6ty deň ani ťuk ani na ovu ani tehu teste. No nič nenašpekulujem, len počkať a testovať o pár dní 😋

anjelicek26
20. jan 2022

Treba bohuzial vydrzat...hcg sa odburava individualne, aj to, co bolo minuly mesiac, uz teraz platit nemusi... drzim palce, nech sa aj tak podarilo ♥

autor
20. jan 2022

@anjelicek26 áno, to mi je jasné 🙂 ďakujem. Budem už testovať len deň pred odberom krvi - teda ak sa ovládnem 😄
Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre