Ahojte, neukamenujte ma ze testujem ale som po MA a niekoľko biochemických. Myslíte že je toto dosť silná čiarka na 5 deň meškania? Test robený teraz poobede. Bojím sa biochemickeho znova. Ďakujem.
Myslím že je to dosť jasná čiarka a držím palce aby to nebolo biochemické
Gratulujem, to nevyzerá na biochemicke, ale počkaj ešte par dni, biochemicke skončí do 6tt,,sprav si este test o par dni či bude zosilnovať, keď slabne bioch. Ja som take silne pri bioch. nemala
@ildiko36 no ja dúfam. A dúfam ze tiež znova MA. Len som čakala už koľajnice.
@ildiko36 ani ja. Tam mi aj digi ukazovala stále len 1-2 a normálny len slabé čiarky.
V prvom tehotenstve som mala silnú čiarku v deň meškajúcej menzes, skončilo ako MA, pri druhom som mala čiarku po 3 dňoch meškania slabšiu a som v 27.tt, takže to nemusí byť tak, skôr by som sa asi bála ak by čiarka slabla
Myslím, že je to super. Držím palce
Test už nie je potrebné robiť ráno ako v minulosti vďaka vyššej citlivosti, tak mi bolo povedané od lekárničky.
@30majka71 ja som mala pri MA už pre MS čiarky. Teraz som na toto prišla len v deň MS.
@magnoliaa aj keď je cez deň moc viac zriadený ako ráno?
To ze ma ani prsia dáko nebolia. A predtým ma riadne boleli. Tak sa obávam.
Poprosime vsetky damy, co si fotia negativne testy a pytaju sa na nazor, nech sa pozru sem, ako vyzera pozitivny test ;)
Gratulujem, drzim palce ❤️
@vanilkovazmrzka toto bolo milé. ❤️ ďakujem.
Dobre ráno áno je určite silnejšia. Držím palce ❤️
@kessica87 ďakujem krásne. ❤️
To či to je biochemické zistíš len pravidelným testovaním....čiarka musí silnieť....hcg zvysovat
@blonde_bella myslím ze dnes je silnejšia. Dúfam teda.
Je krásna. Držím palce, nech sa Vám to podarí
@1mata ďakujem.❤️ Dúfam ze to neskončí zas MA. Alebo biochemickym.
Máš dosť progesterónu? Ja som mala biochemické z nedostatku....
@blonde_bella dávam si progestanelle a anopirin.
Ahoj, mne ukazoval digi 2-3 a mala som ešte slabšie ciarky ako maš ty 🙂 teraz som 17tt
@ls56 ďakujem za odpoveď. ❤️
Mysli pozitívne a ono sa to podarí 😉
A pri biochemickom si mala progesterón nasadený?
@blonde_bella nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Krásna, gratulujem 🥰