Test na 27. deň cyklu

arexka
4. máj 2023

Dobrý deň dnes rano takyto tehu test cykly som mala tak 30 dnove ale posledne mesiace vseliak i špiennia pred nimi kojila som malu do skoro 2 rokov minuly mesiac som sa zatala a skončila s tym v decembri som mala biochemické tehotenstvo zacali sme sa tešiť aj digitálny test ukazoval 1-2 týždeň a začala som krvacat odislo to ta druha ciarka bola slabulinka nemocnici zistili len mierne zvysene hcg teraz sa mi zda ciarka vyraznejsia nato že to je testovane ešte pred ms možno tu hladam len pochopenie 🙂 brala som aj utrogestan proti tomu špineniu pred ms moc nepomahal ked som kojila teraz som ho dobrala vcera a neviem ci zavolat gynekologovi ci ho brat dalej alebo netreba špiennie nemam.. keď už nekojim ze to špiennie bolo s toho ze som mala hormony rozhadzane citim sa aj viac unavena aj mi zacina chutit ovocie ako pri prvom tehotenstve nechcela som si Racej nic nahovarat nesledovat tie zmeny su asi aj skoro sledovat každopádne veľmi chceme druhe babetko 🥹

ninka99865
4. máj 2023

Gratulujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre