Myslite ze je v poriadku tento test na 15dpo (1. deň meškania)? Nemali by byť uz rovnaké čiarky? Uz asi dva dni mam tejto intenzity mam pocit :(
Presne tak, rovnake maju byt pri ovulacnom teste, pri tehotenskom stacia akekolvek dve. Treba to rozlisovat a usetrit si stresy. Je to ok. Drzim palce 🍀
Co by dali ine za taketo mega kolajnice v 1. den meskania ☺️ gratulujem
Véd to mas krasne kolajnice🥰🥰🥰 tiško gratulujem a drzim palce 🥰🥰
Ved mas krasny test, daj sa do pohody,si tehotna...
fuha, takyto jasne pozitivny test som tu uz dlho nevidela, vacsinou same duhujuce.
gratulujem, si tehulka
ja som mala rovnake az 20 -21 dc
je to jedno ci su rovnake, su vditelne a jsne silno pozitivne, gratulujem, je to uplne jasne, ziadna neistota.
Nepochopila si ze nepotrebujes rovnake? Si tehotna. Nemusis sa uz testovat.
Tehotenský test nemusí mať rovnako silné čiarky, sú dve? Sú. Test je pozitívny, si tehotna
Baby ja viem ze som tehotná😀🤦🏻♀️ ide o to ze som mala pár rovnaké slabšie testy… tak som chcela vedieť ci silnejú dostatočne alebo sa mam radsej objednať na krv🤦🏻♀️
Toto pochopia len baby po biochemickych....
Myslím, že ti sílnie dostatočne....
Ahoj ☺️ v prvom rade gratulujem ☺️ a v druhom rade... ja som na livsane ani nedosiahla to že by bola čiarka silnejšia alebo aspoň rovnako silna (ine testy už davno boli silnejšie než kontrolne čiarky) a maly ma už 4 mesiace ☺️
@henrietka12 ahoj, mam zrovna porovnanie tychto dvoch testov ako mi tmavli 🙂 a na 16dpo mi digi ukazal 2-3… podla mna aj tvoje su v poriadku 🙂 oni tmavnu postupne, ale moj intimed bol pomerne rychlo tmavý
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vies, v navode pisu ze nemusia byt rovnake. Citala si to tam vsak? Mas krasne dve ciarky. Gratulujem.