Test na 12. deň po ovulácii

summersunny94
2. nov 2021

Ahojte dnes som 12 DPO , bolia ma veľmi prsia, donedávna má strašne bolelo celé podbrusie a pichalo ma predvčerom vo vaječniku niekoľkokrát ale veľmi silno, a včera som mala také jemné spinenie , dnes už nie. Neviem, či vy vidíte niečo na teste, alebo sa mi to len marí, ale ak vidíte, mali ste aj vy na 12DPO len takúto slabunku čiarku? 🙂 Ďakujem vopred za odpoveď. 🙂

summersunny94
autor
2. nov 2021

Tu prikladám fotky.

veronice
2. nov 2021

@summersunny94 akoze, ked sa velmi sustredim a zahladim sa tak sa tam nieco crta. Ale pockaj este 3 dni, zopakuj test z ranneho mocu a uvidis ci zosilnie 😉 drzim palce 🍀❤️

summersunny94
autor
2. nov 2021

@veronice ďakujem krásne za odpoveď 🙂❤️

summersunny94
autor
2. nov 2021

@veronice a ty si mala silnejši isto test na 12DPO či?

terkaaa248
2. nov 2021

@summersunny94 nechcem byt zla, ale mne mamatest ukazoval rovnake ciarocky a tehotna som nebola, bol to iba kanalik. Ale drzim palceky nech to je v tvojom pripade inak❤️

ceklis
2. nov 2021

@summersunny94 kúp si rovno digi clear blue. Držím silno palce ❤️

summersunny94
autor
2. nov 2021

@ceklis
@terkaaa248 ďakujem vám zienky, skúsim spraviť opäť test za nejaké 2-3 dní ráno ak nepríde MS(čo dúfam že nie 🙏) 🙂

veronice
2. nov 2021

@summersunny94 ja som testovala vzdy max 1 den pred ocakavanou MS, aby som hned vedela na com som 🙂 a to uz bola silnejsia

summersunny94
autor
2. nov 2021

@veronice mne už MS mešká akože 3 dní, ale ja som mala posunutú ovulku na 19DC , a užívam progesterón dnes mám užiť poslednú tabletku 🙂

barus26
2. nov 2021

@summersunny94 ja som mala na 12dpo takúto čiarku, vtedy mi už aj digitálny test ukázala +1-2 .. No každá sme iná, ide o to kedy sa vajíčko uhniezdilo

summersunny94
autor
2. nov 2021

@barus26 to si mala krásnu už čiarku, a takúto slabú ako ja si mala čo 2 dni predtým alebo si ani netestovala skôr? 🙂

pondelok01
2. nov 2021

@summersunny94 menstruacia “meska”, lebo beries progesteron. Znizenie hladiny progesteronu je spustac menstruacneho krvacania. Ked tabletky doberies, klesne ti hladina hormonu, a ak nie si tehotna, pride krvacanie. Na 12 DPO je uz mala sanca s takymto bielym testom, ale nie je to este uplne vylucene. Drzim palce.

barus26
2. nov 2021

@summersunny94 áno takú ako ty som mala 10dpo. No tiež som čítala dosť zle na tie mamatesty, že často duchuju. Ale držím ti palce

andrejkap123
2. nov 2021

@summersunny94 ale nieco sa tam rysuje. Ja som dnes tiez 11 alebo 12 dpo. 😀 snad sa podarilo.

alexandra2468
2. nov 2021

Ja tiež vidím.

basska_b
2. nov 2021

@summersunny94 Ja si myslím, že je to tam 👍👍 určite testuj ďalej ☺

summersunny94
autor
2. nov 2021

@pondelok01 neviem môže byť že preto, niekde som však čítala že aj počas užívania progesterónu niektoré ženy dostali MS , tak neviem už 🙂

summersunny94
autor
2. nov 2021

@alexandra2468
@basska_b ďakujem krásne , kiežby to tak bolo ☺️😍

gabika4
2. nov 2021

@summersunny94 ja som mala minulý utorok 11 DPO (ranný moč) , to je ten prvý test, na fotke možno nie je vidieť, ale je tam slabučká čiarka... Druhý test robený v 12 deň (ranný moč), tretí 14 deň (cez deň) a posledný dnes poobede - 18 dní po ovulácii. Už mi menštruácia mešká 4 dni. Dnes som bola tiež u gynekológa, ale nič nevidel na ultrazvuku (musela som ísť takto skoro, lebo som sledovaná na hematologii) . Zobral mi krv kvôli hcg. Zajtra sa dozviem výsledky. Inak, mne ovulácia meškala. Zvyčajne ju mám na 13/14 deň, no tento mesiac som ju mala na 15/16 deň.

mariska1989
2. nov 2021

Je tam😍 .takú som mala na 10 dpo ale to že si toľko už po neznamená že to tak aj bude veľa záleží kedy došlo k uhniezdeniu niekedy babám neukáže test nič ani to čo máš ty 😁

summersunny94
autor
2. nov 2021

@mariska1989 myslíš že niekomu neukáže test ani 12 DPO? 🙂 Kiežby si mala pravdu, že by to konečne vyšlo ❤️

mariska1989
2. nov 2021

@summersunny94 je pár báb ktoré ani na 14 deň nič .niekomu stúpa hcg šikovnejšie a niekomu nie .ty máš náznak tak držím palce až je to ok ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre