Test mi ukazuje tehotenstvo, ale cítim sa ako pred menzesom. Je to normálne?

13. sep 2021

Caute. Test clearblue mi ukazuje 2-3+ tak asi nejaký 3 týždeň tehotenstva. Dúfam🥰 Cakam ms asi teda nepríde dúfam ale strašne ma boli podbrusko ako keby som mala dostat už. Aj prsia mam naliate. Je to v pohode? Bežne?

ivver
13. sep 2021

Ahoj, ja so to mala tak isto, stále som chodila na wc že no to asi nič z toho..
a už som v 21tt 🙂 držím palce nech to vyjde

snehulak77
13. sep 2021

Mňa bolelo podbrusko tiež veľmi. Celkom dlho, MS neprišla a trvalo to s prestávkami celé tehotenstvo, ako sa roztahovala maternica.

diaalex
13. sep 2021

Ja som sa aj v noci zobudila, že bolesť určite som dostala ms a nič, az po 3 dňoch mi napadlo urobiť si test a boli tam slabucke // 🥰 teraz už mám doma 20m dcérku

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. sep 2021

Ďakujem baby. Jaj ze už by som bola v 5 týždni? Cozeeeeeee

snehulak77
13. sep 2021

Test ti píše, že 2-3 týždne, to je cca 5ty týždeň tehotenstva. Počíta sa to od poslednej menštruácie aj keď si ešte vtedy nebola tehotná, test ukazuje mínus tie dva týždne. Takže sedí, že niekedy teraz ti mala prísť menštruácia 😉

autor
13. sep 2021

@snehulak77 aha dik. Strašne ma boli to podbrusko 😩

luciador
13. sep 2021

Aj mňa v začiatkoch veľmi bolelo podbruško a to som ani netušila, že som tehotná,lebo MS mám nepravidelnú, stále som si rozprávala už už príde, lebo ma hrozne bolelo podbruško no a nakoniec neprišla 😄😄😄

nikha2809
13. sep 2021

Aj ja som tak bola som myslela ze uz mi brucho vybuchne od bolesti kazdy den som ms cakala a nic.uz som chcela volat dr na vyvokavacku a ze predtym spravim este test aj tak sa bude pytat ci som si robila a tam ze 3+ 🙂 a pri oboch tehotenstvach 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
13. sep 2021

tiez som to tak mala 🙂 som vravela muzovi, ze nic z toho nebude a zrazu MS neprisla

mimi16
13. sep 2021

@bambulienka25 autorka píše že testovala testom clearblue digital. Ten ukáže počet týždňov od ovulácie teda od oplodnenia. Samozrejme že môže byť v 3tt. Gynekológ to ráta od poslednej menštruácie teda uvádza 5tt. Reálne je ale v 3tt.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snehulak77
13. sep 2021

@mimi16 reálne je od ovulácie, počas ktorej došlo k oplodneniu 3 týždne. Ale týždne tehotenstva to nie sú, keďže sa rátajú cykly.

dejna_
13. sep 2021

Ak máš bolesti podbruška kľudne si daj magnézium.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre