Test - menštruácia mi mešká 4 dni

17. apr 2023

Ahojte meska mi ms 4 dni. Dnes som si spravila test ale nie s ranneho mocu.
Myslite ze je pozitivny? Test som zabudla vyhodit nechala som Ho na wcku a teraz ta ciarka co tam bola tak zmyzla.

darling111
17. apr 2023

No ja tam vidim druhu ciarku 👍 ale spravila by som si este 1 z ranneho mocu

autor
17. apr 2023

@darling111 ta ciarka tam bola ale slaba robila som so Ho o pol 10 pred pol hodku som dosla domov a sla ma WC a na teste uz ta slaba ciarka nebola .. tak neviem ano zajtra Rano spravim test

emmik46
17. apr 2023

Myslím, ze na tomto teste ma byt + takže je neg.

jaskolka
17. apr 2023

Tam by malo byt plusko, ak je pozitívny, takže toto asi nie. Aspoň myslím, že je tento typ testu

sajmonka_1216
17. apr 2023

a ktorý to máš test? lebo jeden čo má rýchlu detekciu musí byť plusko a ten, čo je ultra včasny, tak na tom má byť len jedna čiarka..
ale áno, skús ešte raz 🙂

autor
17. apr 2023

@jaskolka to mam test bez toho pluska len s ciarkami

autor
17. apr 2023

@sajmonka_1216 ten mam len s čiarkami ale mne nejde do hlavy ze za par hodín mi ta druha čiarka zmyzla

ness222
17. apr 2023

Podla mna je pozitivny, ja som sice mala ten pluskovy test a ked mi 2 dni meskala MS tak som mala tiez takuto ciarku a netestovala som z ranneho mocu. Len na to ze je to ultra vcasny test sa mi zda ciarka trochu slaba na to ze uz Vam to 4 dni meska. Ale mozno je to tym ze nebol pouzity ranny moc.

autor
17. apr 2023

@ness222 spravím zajtra ráno a uvidím ze co ako..

sajmonka_1216
17. apr 2023

skús možno ten digitálny a máš to na 100% 🙂

autor
17. apr 2023

@sajmonka_1216 doma mam len ten palickovy ...spravim este ten rano a ked nie tak pojdem rychlo po ten dalsi..

autor
17. apr 2023

Lenze akurat ma napadlo ja mam ms Medizin 26-28 a vo stvrtok je ten 26 a a v sobotu by malo byt 28 tak uvidim mozno su to len 2 dni Kedze ju nemam pravidelnu

sajmonka_1216
17. apr 2023

Možno keby si vedela kedy bola ovulacia, tak by si vedela presnejšie

selena_luna
17. apr 2023

Ci ciarka zmizne alebo nie, to ta vobec nemusi trapit. Test sa ma odcitavat presne podla navodu. Ak ho odcitavas po hodine je to rovnake akoby si si volala s vesticou.
Urob ho z ranneho mocu . Ciarky co sa obavia alebo zmiznu o pol hodinu, hodinu alebo hodiny po cikani neplatia.

autor
17. apr 2023

@sajmonka_1216 praveze ovulaciu ani neviem kedy som mala ..uvidim zajtra rano spravim este raz a ked bude taka ista ciarka co bola hned na teste tak pojdem kupit digi aby som si bola ista ...

jarkam721
17. apr 2023

@emmik46 mne na tomto teste žiadne plus ani v tehu neukázalo. . Mala som slabšiu čiarku a tehu som.

autor
18. apr 2023

Je ta ciarka lebsie takze som v Tom dakujem vam Baby 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre