Ahojte meska mi ms 4 dni. Dnes som si spravila test ale nie s ranneho mocu.
Myslite ze je pozitivny? Test som zabudla vyhodit nechala som Ho na wcku a teraz ta ciarka co tam bola tak zmyzla.
@darling111 ta ciarka tam bola ale slaba robila som so Ho o pol 10 pred pol hodku som dosla domov a sla ma WC a na teste uz ta slaba ciarka nebola .. tak neviem ano zajtra Rano spravim test
Myslím, ze na tomto teste ma byt + takže je neg.
Tam by malo byt plusko, ak je pozitívny, takže toto asi nie. Aspoň myslím, že je tento typ testu
a ktorý to máš test? lebo jeden čo má rýchlu detekciu musí byť plusko a ten, čo je ultra včasny, tak na tom má byť len jedna čiarka..
ale áno, skús ešte raz 🙂
@jaskolka to mam test bez toho pluska len s ciarkami
@sajmonka_1216 ten mam len s čiarkami ale mne nejde do hlavy ze za par hodín mi ta druha čiarka zmyzla
Podla mna je pozitivny, ja som sice mala ten pluskovy test a ked mi 2 dni meskala MS tak som mala tiez takuto ciarku a netestovala som z ranneho mocu. Len na to ze je to ultra vcasny test sa mi zda ciarka trochu slaba na to ze uz Vam to 4 dni meska. Ale mozno je to tym ze nebol pouzity ranny moc.
@ness222 spravím zajtra ráno a uvidím ze co ako..
skús možno ten digitálny a máš to na 100% 🙂
@sajmonka_1216 doma mam len ten palickovy ...spravim este ten rano a ked nie tak pojdem rychlo po ten dalsi..
Lenze akurat ma napadlo ja mam ms Medizin 26-28 a vo stvrtok je ten 26 a a v sobotu by malo byt 28 tak uvidim mozno su to len 2 dni Kedze ju nemam pravidelnu
Možno keby si vedela kedy bola ovulacia, tak by si vedela presnejšie
Ci ciarka zmizne alebo nie, to ta vobec nemusi trapit. Test sa ma odcitavat presne podla navodu. Ak ho odcitavas po hodine je to rovnake akoby si si volala s vesticou.
Urob ho z ranneho mocu . Ciarky co sa obavia alebo zmiznu o pol hodinu, hodinu alebo hodiny po cikani neplatia.
@sajmonka_1216 praveze ovulaciu ani neviem kedy som mala ..uvidim zajtra rano spravim este raz a ked bude taka ista ciarka co bola hned na teste tak pojdem kupit digi aby som si bola ista ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ja tam vidim druhu ciarku 👍 ale spravila by som si este 1 z ranneho mocu