Ahoj kočky , prosím Vás . Urobili Vám niekedy tieto Livsane testy falošný výsledok ? Vďaka
@kessy25 aj ja budem ráno robiť , tak daj vedieť čo ti ráno ukázalo ✊🏽😊ja som ti z robila poobede resp.na večer tento test
* to malo byť že som aj ja robila poobede
A ukazalo ti tohned ?? Kolko meskaju ?
@kessy25 áno hneď bolo vidieť , išla čiarka pomaly hneď po tom ako sa vyfarbili kontrolná 🙂ja neviem, ja nemávam ms , ani cyklus , mám pco..
Mne nikdy neduchoval,ja ho povazujem za najlepsi..iny ani nekupujem ked testujem.a toto mi pride uz ako riadna ciarka najma ak nieje z ranneho mocu
@lienka9 veď to že naposledy ani mne neduchoval😆a bola som tehotná.. a teraz mám cyklus taký že ho vlastne nemám , ani ms nič a pár dní mi bolo zle , urobili sa mi akné na čele čo som nikdy akné nemám tak hovorím musím urobiť test poobede .a ten som robila tak že tesne predtým ako som ho urobila som vypila vodu
Drzim palce.
To je jasne pozitívny. Gratulujem
@lienka9
@marhulka13 ďakujem kočky, dúfam že to bude v poriadku ❤️
Určite pozitívny 🙂 veľa zdravia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja teraz riesim to iste lebo mi ukazal takto nieje to s ranneho mocu zajtra rano skusim este jeden