Test je pozitívny a je nemám tehu príznaky

kajusa83
14. jan 2013

Ahojte dievcata
Ani neviem ako zacat...dnes som zazila mensi sok
Poslednu menstruaciu som mala v novembri avsak moja menstruacia byvala vzdy nepravidelna...pred Vianocami som brala ATB bola som silno prechladnuta ale kedze uz je januar dnes mi to nedalo a otestovala som sa a skoro som odpadla. 2 testy mi vysli pozitivne
Je mozne ze nemam ziadne tehotenske priznaky ked pri dcerke som mala skoro vsetke bolesti v prsnikoch,vracanie,hrozna unava a teraz okrem toho ze mam pozitivne testy a meskajucu menstruaciu co som pripisovala chorobe a atb ze by som mohla byt vazne tehotna???

tremonti
14. jan 2013

Ahojky ciarkky tam su ,kazde tehu je ine najlepsie spravis ked skocis za dr nech ti vezme krv na hcg

redhairy
14. jan 2013

@kajusa83 ono tie testiky su skutocne pozitivne 😉 najlepsie bude ak skocis k dr.

trish31
14. jan 2013

No ja ich vidim 😉

macamac
14. jan 2013

@kajusa83 tiež si myslím, že je pozitívny 😉
a každé tehu môže byť iné, takže na príznaky by som sa nespoliehala 😉

kajusa83
autor
14. jan 2013

no tu je zbytocne ist k dr akurat mi pichnu jednu vyvolavacku to je cele

fabant
14. jan 2013

vyvolavacka len podpori vyvoj babatka, alebo ak nie si tehotna, pride ms.....takze zbytocne to nie je, akurat, ak by nic nevidel dr na sone, moze ti odobrat krv a tam je to istejsie 🙂

kajusa83
autor
14. jan 2013

a objednaju ma tak na kontrolu o 2 tyzdne kedy zacina byt srdiecko miminka

juj ale je to pre mna vazne sok
ked som planovala tak sa nedarilo a teraz som sa vnutorne vyrovnala s tym ze jedno dieta mi v dnesnom svete staci a hla ho bum pozitivne testy 😀

redhairy
14. jan 2013

@kajusa83 vtedy ked to najmenej caks vtedy tehu pride a su ajuplne bezpriznakove tehu cize nad tym si nelam hlavu 😉

kajusa83
autor
14. jan 2013

@redhairy pozeram aj ty cakas miminko? 🙂
mne je to aj tak take neuveritelne az som sa rozplakala ked som uvidela test a ani neviem preco manzel aj dcerka su stastim bez seba a mne je to cele take divne
som si myslela ze ak bude druhe babo hned zistim ze som tehotna ze to spoznam a teraz vobec nic

jankagun
15. jan 2013

ja mam obidve tehotenstva "bezpriznakove", a dokonca aj pri prvom a aj teraz pri druhom som mala mrchu 3mesiace pocas tehu,takze sme na to prisli vzdy ked som bola uz v tretom mesiaci :D

kajusa83
autor
15. jan 2013

no baby asi to bol len plany poplach
prave som zacala jemne krvacat k dr ani do nemocnice nemam sancu ist...

taja27
15. jan 2013

@kajusa83 kludne možes krvacat aj počase tehotenstva....aj špinit..kamoška krvacala do 3 mesaicia až potom zistila že je tehotná byt tebou idem čo najskor k dr....

kajusa83
autor
15. jan 2013

@taja27 zajtra idem k dr dnes mi to napriek krvacaniu nedalo a dalsi test som mala pozitivny avsak mam taky ten vnutorny pocit ze mi uz len potvdi potrat....

taja27
15. jan 2013

@kajusa83 hm to by si mala ine bolesti pri potrate...alebo mikropotrat

kajusa83
autor
15. jan 2013

@taja27 no neviem bolesti mam take mierne ako pri zacinajucej MS avsak podla mna je este skoro na to aby mi pomohli
uvidim zajtra co mi povedia

lala0948
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre