Test je negatívny, ale mám príznaky

aneta239
11. máj 2022

Poradi mi niekto prosím test mi ukazuje negativny ale priznaki mám ako keby som bola tehotná je to možné

nelca0510
11. máj 2022

@aneta239 príznaky si môžeš aj vsugerovat.ak je negatívny je negatívny. Ak máš pochybnosti,urobí si o dva dni.

zuzanna33
11. máj 2022

@aneta239 zájdite na gynekologické vyšetrenie odber krvi vám to buď vyvráti alebo potvrdí ak ste však nedočkava digitálny test clearblue na 99,9% ukáže výsledok

nafka0483
11. máj 2022

@aneta239 Ake priznaky mas?

pininka1
11. máj 2022

Ja som toto mavala vzdy ked mi meskal ms, co je u mna bezne aj dva tyzdne. A za tie dva tyzdne moje telo uplne simulovalo tehotenstvo, bolo mi zle, boleli ma prsia, x testov som si robila. Su to zial hormony a psychika.

majamat
11. máj 2022

priznaky tehu a PMS su rovnake.

silvusias
11. máj 2022

Riadila by som sa tým, čo ukáže test. Príznaky nemusia byť vyvolané len tehotenstvom a je pravda, že si ich vieme aj vsugerovať 🙂

hahah1
11. máj 2022

@aneta239 Ja by som skôr povedala, že nie. Väčšinou ak sú aj príznaky, tak aj test by mal byť pozitívny. No stať sa môže všetko, treba skúsiť test o dva dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre