Ahojte, mám 3 dni pred MS a test je negatívny. Už 5 dní mam slabé menštruačné krče, výtok.. Inak žiadne príznaky. Môžem byť ešte tehotná? Clear blue test by už ukázal? Dakujem vopred
@majamat Ďakuje krásne za vyčerpávajúcu odpoveď 🙂 čitala som tu diskusie, kde mamičká už dobreženie 5 dní pred MS ukazovalo čiarky.. no skončila som s testovaním, už len jedine keby mi mešká MS, nebudem špekulovať.. zbytočne sa len znervoznujem kazdý mesiac a stale nič :(
@snazilka_bio_mamka 5dni pred je teda fakt vlemi nezvycajne a skor len v pripade, ze maju skor ovulku, co teda mnohe nemaju. najskor teda tak 7dni po ovulke sa pomaly moze spustat tvorba hormonov, ale skor si myslim, ze aj neskor. 7dni po ovulke sa zacina len to uhniezdovanie a asi sa musi dostat do urcitej fazy,a by sa hormony tvorili. ja som mala 2dni pred ms ducha, co nemusi nic znamenat. potom som si test robila az po vynechani ms. a pri druhom tehu az po vynechani ms.
@majamat minuly mesiac som spravila rovnakú chybu, 2 dni pred ms som mala čiarku, sice slabšiu ale bola tam a dostala som este k tomu o 1 deň skôr MS s obrovskými bolestami a silným krvacaním. Zbytočne som sa tesila a potom som sa zbytočne sklamala. Mas pravdu, nema to vyznam cele... ak to je tak to je, ak to nieje tak raz bude
@snazilka_bio_mamka presne., to, ez si si urobila test skoro, to ani nevadi, len nerob uzavery z tohoto vysledku, elbo vsetko moze byt inak.
@majamat Ďakujem naozaj.. nemam tieto veci s kým preberať,nehovorím o tom kamoškám ani rodine. Dokonca aj po potvrdení tehotenstva chcem počkať par tyzdnov..Mám 31 tento mesiac a už mi tikajú biologické hodinky. Pred 2 rokmi som hrdlo hlásala naokolí, že nechcem dieťa, nechcem dieťa a s 30kou to prišlo spolu.. 🙂
@bambulienka25 ano, už vyčkám.. len ma to škrie, ako to je možné, že niektoré maju aj skorej pozitivny 🙂 skusila som, no na tento mesiac este nemam stratené 🙂
@snazilka_bio_mamka dúfam, že bude pozitívny. To co písali baby hore je aj môj názor. Ale palec hore, že si si robila tehotenský test a nie ovulacny, ako to tu niektoré expertky robia..
Mne ukázal test 6 dni pred ms aj digitálny ale to som ja mojej sesternici ktorá bola tehotná len o mesiac skôr ako ja ukázal test až keď jej 2 dni meškala ms takze je to individuálne a hlavne skus vydržať a budeš mat aspoň istotu
@snazilka_bio_mamka presne ako si napisala, tymi testami sa len znervoznujes a isto to nie je to, co teraz potrebujes! treba na to nemysliet a uvidis, ze sa vam to podari 🙂
@snazilka_bio_mamka 😀 presne si pamatam sestru, jak vyhlasovala, ze deti nechce a bum, ma syna, dokonca v 42r. mne sa dcera narodila v 34r.
Ja mám ovuláciu až 6 dní pred ms teraz mi meškajú krámy , spravila som test 3dni po meskajice ms negatívny dnes je to u dní ale mozno som v literárnej fáze nie?
@bambulienka25 sorry mobil si napísal čo chcel lutealnej malo byt
@bambulienka25 hej hlavne. Keď si mobil napíše totálnu somarinu tam kde je to vážne, alebo niečo neslušné,
@snazilka_bio_mamka natrafila som na túto tému a tak ma zaujalo, ako to vtedy dopadlo? 🙂
@13natalka16 nijak, nebola som tehotná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vsade a dookola sa odporuca, robit test az ked ti ms meska a to z jedneho dovodu, ak si tehu, nemas este dostatocne vysoku hladinu hormonov na to,a by ti to test zachytil. zhruba 14dni pred ms je ovulacia ( teda pokial presne neives kedy si ju mala ) a ty by si teoretickbola 11dni po ovulke. po 7dnoch sa zacina uhniezdovanie a az potom produkcia hormonov. u niektorych zien hormony vyskocia vysoko velmi rychlo, u neiktorych stupaju pozvolne. preto to teraz nemalo vyznam testovat. to ze si zvedava, to chapem, takze sa necudujem, ze si si test urobila, no rozhodne tento vysledok nepokladaj za definitivny.