Akoj, mal niekto takyto pripad? Negativny test, vysetrenie tiez, sliznica vysoka, 16 dni meskanie mensrruacie, pred 4 dnami vyvolavacka....Bojim sa, ze ak nie som tehotna, tak to signalizije nejaky problem....tyzden pred richodom menstruacie vytok, ktory aj po liecbe pretrvava, avsak uz nie je svrbivy, skor zelatinovy, bez zapachu.....nafuknute brucho....akokeby sa menstruacia nechcela spustit.....nikdy som taketo nieco nemala.....mala niektora taketo priznaky a napriek tomu bola tehotna? Krv mi zobrali, avsak az po sviatkoch budu vysledky...cakanie ma ubija.....budem rada kazdej pripomienke, dakujem
@zaira301 a kolko dnove mas cykly? mne napr. test vysiel az na 40dc, aj to nie silne// ale druha uplne slabulinka....u kazdej stupa hcg inak...asi ine ti nezostava, len cakat a cakat...viem, ze to ubija, prezila som si podobne cakanie, mozno o kusok kratsie....
a este poradim, skus napr. mamatest 10tkovy alebo via med baby test...tie mne vychadzali najsilnejsie....napr taky pepino z dm mi neukazal nic, to iste woman secret ci ako sa vola...a tehu som bola :_) drzim palce, nech to dopadne tak, ako si prajes
@zaira301 este ma napadlo napr. aj v 5tt mozes mat hodnoty hcg este nizke...teda dolna hranica je tam mozno okolo 18...ak sa posunula ovulka, atd...mozes kludne byt aj o tyzden menej, ako si myslis, ze by to malo byt...ak si vychytala to, ze spadas do tej dolnej hranice, potom ti staci redsi moc a test vyjde negativne...a ked mas nizke hcg na sone este nic neuvidi....
@hviezdicka111 ....dakujem pekne za tvoj nazor, si moc mila🙂 Ja sice uz mam za sebou potrat v 6 mesiaci tehotenstva, a uz mam aj synceka zdraveho, ale ako som pisala nikdy sa mi nestalo taketo nieco, ako teraz, preto som potrebovala pomoc a radu od niektorej z vas....ale ako ty pises, moze to byt tym, ze som mala zly test sec.woman, len teraz som si nekupila iny,cakam na tie vysledky a priznam sa, ze sa aj bojim ten test urobit.......
@momici ....stres som nemala ziaspdny......to iste sa ma pytal aj doktor, ze vacsinou stres je pricinou meskania.....
Diky moc za rady🙂
@luci11 a preco zakladam nove temy? Nevedela som, ze je to zakazane..... Vies stalo sa mi x-krat, ze ak som napisala do temy, ktora nemala s mojou problematikou nic spolocne, aj ked sa jednalo o podobny problem, tak nikto nezareagoval.....a ak clovek potrebuje to vediet hned, ked ma strach, ci nieco nie je s nim v poriadku, tak sa priamo opyta . A z toho co si mi ty pisala, ze pisem do kazdej temy ,aa ukazem sa tam len raz, tak asi ma nejak moc spehujes....nechapem preco?
@zaira301 tak vyskusaj este nejaky z tych co som pisala...a z ranneho...alebo pockaj rovno na vysledky..ael to by som ja asi nevydrzala 😀 potom daj vediet, ako si dopadla 🙂
@hviezdicka111 ....takze uz som menstruaciu dnes rano dostala:( Asi to bola nejaka hormonalna porucha.....takze som sa marne tesila......dakujem za rady moc.....
ahoj ja sa chcem podelit o pocit ktory ma dusi meska mi menstruacia skoro mesiac kupila som tes jedna palicka tenco mesiac bol 8.12.2021 rok loparke a myslela som si ze to us vislo us 4 rok sa snazime s manzelom otehotniet bola by som rada keby ste mi otpisali ci ste sa stakym aj vy ocitli dakujem vopreed za odppoved
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zaira301-zakladáš tu dokolečka tie isté témy!