Ahojte, 6.-7.-8. november som mala ovu (podla hlienu a bolesti), v piatok by som mala dostat ms. Dnes mi je odrana na vracanie, a tak cudne. Myslite ze test by uz nieco ukazal? Viem ze najlepsie pockat do ms ale to sa lahsie radi ako robi😀 dakujem a pozdravujem tie ktore maju viac trpezlivosti
Mne test ukazal 2 ciarky 5 dni pred MS v poslednom tehu. No predtym zas uplne slabucka druha ciarka 5 dni po ocakavanej MS, este pri dvojdnovom meskani bol neg. Teoreticky by ti uz mohol, ak mas ovulku teda odsledovanu. Ja som memala ani v jednom pripade. A tie nevolnosti, ktore mas, mozno skor zo stresu, z ocakavania....takto skoro este asi nie z tehu, aj keby si bola.
Však počkaj keď bude meškať aspoň 3-4 dní....
Vieš o tom že hlien je len pred ovulaciou a počas ovulácie už hlien nie je ?
Sledovať ovulaciu podľa hlienu / výtoku nie je také jednoduché ze aha mam hlien tak mam ovulaciu
Mne ukázal 6 dni pred a dokonca večer
Mne ukázal dr. max 5 dní pred MS slabú čiarku
Skus, ale ja by som pockala. Ale neviem, ked si 9dpo,a je ti na vracanie... To mi pride este priliz skoro na taketo priznaky.
Urob si. Aj tak nevydrzis . Len mozno este bude negativny.
Test som si robila 10 dní pred MS v lekárni mi hovorila to vám ešte neukáže či ste tehotná nepočúval som kúpila som test a také koľajnice 😉😂❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie, tie testy pred MS boli u mňa zbytočne vyhodené peniaze. Ukázal mi, až keď asi 2 dni meškali.