Test 5 dní pred menzesom

17. nov 2024

Ahojte, 6.-7.-8. november som mala ovu (podla hlienu a bolesti), v piatok by som mala dostat ms. Dnes mi je odrana na vracanie, a tak cudne. Myslite ze test by uz nieco ukazal? Viem ze najlepsie pockat do ms ale to sa lahsie radi ako robi😀 dakujem a pozdravujem tie ktore maju viac trpezlivosti

andrejka2424
17. nov 2024

Nie, tie testy pred MS boli u mňa zbytočne vyhodené peniaze. Ukázal mi, až keď asi 2 dni meškali.

lilli110
17. nov 2024

Mne test ukazal 2 ciarky 5 dni pred MS v poslednom tehu. No predtym zas uplne slabucka druha ciarka 5 dni po ocakavanej MS, este pri dvojdnovom meskani bol neg. Teoreticky by ti uz mohol, ak mas ovulku teda odsledovanu. Ja som memala ani v jednom pripade. A tie nevolnosti, ktore mas, mozno skor zo stresu, z ocakavania....takto skoro este asi nie z tehu, aj keby si bola.

sisska96
17. nov 2024

Však počkaj keď bude meškať aspoň 3-4 dní....

nika_val
17. nov 2024

Vieš o tom že hlien je len pred ovulaciou a počas ovulácie už hlien nie je ?
Sledovať ovulaciu podľa hlienu / výtoku nie je také jednoduché ze aha mam hlien tak mam ovulaciu

ysseba
17. nov 2024

Ahoj. Takze ak by si mala ovulaciu toho 8.11., tak dnes by si bola 9dpo. Mne na 9dpo dr. Max ukazal velmi ale naozaj velmi slabucku ciarku. Na druhy den, teda 10dpo som robila zas a zaroven aj clearblue digitalny. A to uz bolo vsetko jasne ☺️ ovulaciu som mala odsledovanu pomocou testov

anonymgirl16
17. nov 2024

Mne ukázal 6 dni pred a dokonca večer

didkas
18. nov 2024

Mne ukázal dr. max 5 dní pred MS slabú čiarku

anonymgirl16
18. nov 2024

Prvý bol 6 dni pred večer ďalšie 3 testy 5 dni pred ráno a posledný 5 dni pred poobede 🤣🙏🏼

ailiba
18. nov 2024

Skus, ale ja by som pockala. Ale neviem, ked si 9dpo,a je ti na vracanie... To mi pride este priliz skoro na taketo priznaky.

erickatt
18. nov 2024

Urob si. Aj tak nevydrzis . Len mozno este bude negativny.

kvetinka1918
20. nov 2024

Test som si robila 10 dní pred MS v lekárni mi hovorila to vám ešte neukáže či ste tehotná nepočúval som kúpila som test a také koľajnice 😉😂❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre