Baby rano robeny test pepino vcera mamatesty co si myslite vyjde to?
Ja vidím na všetkých II 🙂 na to ze máš 5 dní do MS tak to podľa mňa vyšlo 😊
@monci234 nič v zlom, ale koľko rovnakých tém treba ešte založiť?
@alzbeta311 ďakujem za povzbudenie🙏🏽🙏🏽👼🏽
@bambulka711 150 moze byt?
Ved tu si pisala,ze rano boli testy negativne,aj si pridala fotku..
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/6-dni-do-menstruacie-a-uz-mam-pozitivny-test/
Tak ja uz neviem,kto je tu lietadlo.
@monci234 ja som mala takýto v práci poobede 3 dni pred ms a som v 15tt
@mariaberkyova25 to je pepino?? Mne ten vrchyn vcera poobede spodny dneskaa poobede mam 4 dni do ms takze sa tesim ze ty si tak isto bola 🙏🏽🙏🏽dnes si uz 15tt?
@monci234 áno, ja som si ale musela hneď aj digi lebo som skeptická voči pepino a v práci som mala len pepino 😄 Ten mi vyšiel 1-2 😊
Držím ti palce a dúfam že to vyjde!!! Len byť tebou by som skúsila iné značky ešte poprípade ten digi 😊 Kľudne sa mi potom môžeš ozvať v súkromnej správe, rada ťa povzbudím 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
@monci234 dávam ďalšie pepino plus digi, a pripomínam, bola som 3 dni do ms
A áno som už 15tt ❤️
@mariaberkyova25 dakujeeem 🙏🏽☺️ a ten digi si robila tiez 3 dni pred ms? Vecer alebo az potom rano?
@monci234 v ten istý den a poobede potom ako som si urobila tie 2 pepino 🤞🏻 Za mna máš testy pozitívne takže potichu gratulujem. ☺️
@mariaberkyova25 ďakujeem velmi peknee tak ja zajtra budem tiez 3 dni pred ms pojdem kupit trn digitalnyy a som zvedavaa ,dam hned vedieet aj si mala nejake priznaky tehotenske??
@monci234 Určite daj vedieť som zvedavaaaa 🤞🏻😄😄 Vieš čo práveže vôbec … Len som hrozne cítila prsia ale extrémne hlavne bradavky. Únava nastala neskôr. Hlavne pozitívne myslenie!
@mariaberkyova25 presne preto som si aj ja robila test ze ma strasne prsia boleli😀
@monci234 držím prsty a zajtra sa ozvy 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci234 veď tam nič nieje a ten prvý je rozmoceny