Dievčatá vidíte tam nieco alebo to sa len mne marí? 🥺
@macicka111 Áno, črtá sa tam druhá slabučká čiarka.
@zuzanockamt ďakujem už som si myslela že zas si to ja len namyslam že tam nieco je . uvidím o pár dní 🥺🙏
@macicka111 Presne, uvidíš o pár dní, či to bude silnejšie.
Je to ťažké ale počkajte ešte ❤️ my sme sa začali snažiť na prelome marec/apríl je máj a pani Dr mi vypočitala 8tt mam 21rokov a hovorím si, že je celkom ťažké otehotnieť. Určite to nebude hneď, podarilo sa. Držím palce❤️
Počkaj dva tri dni a skus znova, ja nevidím zatiaľ nič... Držím palce
No pri strasne silnej predstavivosti by som vosi videla,ale podla mna 11 dpo by uz bola trosku silnejsia ciarka.
@melissa_19 Prečo celkom ťažké? Veď podľa tvojho príspevku si otehotnela hneď.
@zuzanockamt tak viaceré ženy ťažko otehotnu, mam kamarátku ktorá to musela riešiť umelým oplodnenim dokonca známa otehotnela po 12r snaženia. Nečakala som ze to bude hneď samozrejme sa teším a dávam silu každej jednej ktorá o tom sníva ❤️
@melissa_19 To áno, je množstvo žien, ktoré s tým majú problém. Myslela som si, že do toho zahŕňaš aj seba.
Pokúšame sa o bábo už tri roky riešili sme aj umelé oplodnenie žiaľ mimomaternicové a jeden potrat 🥺každý mesiac dúfam že sa stane zázrak a uvidím dve čiarky žiaľ zatiaľ nič 😞
Negativny
Tiež to vidím skôr na negatívny
Ja tam vidím jemný náznak druhej, urob dalsi o pár dni, držím palce!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nic