Test

jaja446
30. júl 2024

Ahojte chcem sa opytat ci nahodou niektorá nema skúsenosť
Beriem antikoncepciu uz skoro 9 rokov ibaze som sla na dovolenku kedy som mala svoje dni a mala som sa vratit este počas nich no moj pobyt sa predĺžil a kedze som nemala tabletky pri sebe som ich nebrala tabletky neberiem uz vyse mesiaca kramy mi mali prist 15teho júla neprisli spravila som test 21 júl bol pozitívny spravila som v tom týždni 4 testy vsetky boli pozitívne termin mi dala doktorka az o par dni no este pred doktorkou som si jeden spravila tiez bol pozitívny doktorka nic nevidela povedala ze mam prist o tyzden znovu lenze ja som sla kupit digitálny a ten ukazal mínus ale take potiahnuté plus proste divne prikladám foto

katariiinkaa
30. júl 2024

@jaja446 takto vyzera každy digi clearblue test, to "ohranicene plusko" tam vidno keď vyjde negativne vždy. Je to len priestor ktory by sa vykreslil ak by bol pozitivny. Ale je to zvláštne že ti obyčajné vyšli pozitivne a tento negativne.

majamat
30. júl 2024

no ten prvy test je jasne pozitivny, vacsinou tu davaju duchov a teda toto uz duch nie je, neviem aku maju citlivost testy, ak rozdielnu, tka tam moze byt problem. ms ti sice uz meska, ale je tu zrejme moznost s oneskorenim ovulacie. mozno aj vplyvom dlhodobeho uzivania HAK.
cize tehu si zrejme velmi kratko, preto digi test s nizou citlivostou neukazuje ( ak teda ma nizsiu citlivost ) a anoi dr nic koli tomu nevidi. treba pockat.
je tu este druha moznost - biochemicke tehu.

ak chces, chod na krv. tam ti presne ukaze HCG. budes mat jasny vysledok. a ak to teda tehu bude, ako to bude pokracovat, to uz sa casom ukaze.

eeerickal1
30. júl 2024

@jaja446 pokial si tehotna len kratko tak to hold niektore testy neukazu. najistejsi mas odber z krvi. alebo potom test s lepsou citlivostou.

jaja446
autor
30. júl 2024

Všetkých 5 testov som mala jasne vyditelnychmala som bolesť vaječníkov veľkú este som mala nocne ledva som chodila teraz bolesť ustúpila ale aj tak tomu nerozumiem

spanielka44
31. júl 2024

Ahoj mne už pri takomto slabom výsledku vyšiel digitálny pozitivny, žiaľ ide asi o biochemické tehotenstvo, skus spravit obidva testy ešte raz z ranného mocu a uvidis poprípade ist na krv

pet888
31. júl 2024

@jaja446 to bude zial ocividne biochemicke tehotenstvo:(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre