Baby mešká mi menštruácia 4 dní, mam ju nepravidelnú mam dlhé cykly. Minulý cyklus mi prišiel menzes na 44DC. Teraz som si urobila test a vyšiel mi vid foto. Menzes som mala naposledy 17.7. Podľa kalkulačky mi to vychádza 6 týždeň ale keď uvediem že mám v priemere 34dnovy cyklus tak piaty. Neviem co mam robiť mam volať dr alebo ? Je ten test pozitívny? Prečo je slabý?? Bozinku ďakujem za každú spravu 🩷🩷🩷
Posunuta ovulacia,Ale ano pozitivne. Pri Tak dlhom cykle nemozes ist podla Terminu poslednej MS, lebo Ta lekar akurat Tak Bude furt stresovat,ze je Babo Male.
Pekny test, skus sa upokojit
@monsterablue píše že jej mešká menštruácia 4 dni aj keď pri nepravidelnom. Myslím, že je to v poriadku ak sú čiarky ešte slabšie.
Gratulujem 🙂
Podľa mňa sa úplne zbytočné testuješ každý deň a stresuje samu seba lebo za jeden deň sa nič nezmení otestuje sa tak za dva-tri dní najskôr a uvidíš ci čiarka stmavne a nezabúdaj na to že každý test reaguje inak
A keď ti môžem poradiť Tak si kúp digitálny kde ti ukáže presne týždne
podla tych fotiek by som povedala, ze si tehotna, no mozno by bolo faj si kupit aj digitalny, ak chces mat teda vacsiu istotu. no vyzera to najdejne
Ked nevies kedy si mala ovu, nemozes vediet ani ci su dostatocne tmave. Pri nepravidenom cykle mozu byt uplne okej, dolezite aby stmavli po par dnoch. A digitalny su za mna vyhodene peniaze, ukaze ti aice tyzdne, ale ak si mala posunutu ovulaciu tak budu nizsie ako by si cakala a prinesie to dalsie neistotu. Ak sa citis velmi zle a bojis sa, chod na krvny test hcg a potom dalsi o dva dni, tam sa uvidi ci ide ozaj vsetko ako ma. Len samozrejme treba ratat ze to cislo moze byt nizsie v zavislosti od toho kedy ta ovulacia bola naozaj. Drzim palce
Tieto testy su na houby aj mna vystresovali ciarly stale pomerne slabe a na digi teste 2-3 a vsetko ie v poriadku zatial. Skus ine testy
Podla mna fajn drzim palce
@luteam ďakujem ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa je test v poriadku 😊gratulujem ❣️