Test

21. aug 2023

Baby mešká mi menštruácia 4 dní, mam ju nepravidelnú mam dlhé cykly. Minulý cyklus mi prišiel menzes na 44DC. Teraz som si urobila test a vyšiel mi vid foto. Menzes som mala naposledy 17.7. Podľa kalkulačky mi to vychádza 6 týždeň ale keď uvediem že mám v priemere 34dnovy cyklus tak piaty. Neviem co mam robiť mam volať dr alebo ? Je ten test pozitívny? Prečo je slabý?? Bozinku ďakujem za každú spravu 🩷🩷🩷

drm21
21. aug 2023

Podľa mňa je test v poriadku 😊gratulujem ❣️

anjelicek26
21. aug 2023

Posunuta ovulacia,Ale ano pozitivne. Pri Tak dlhom cykle nemozes ist podla Terminu poslednej MS, lebo Ta lekar akurat Tak Bude furt stresovat,ze je Babo Male.

luciah187
21. aug 2023

Pekny test, skus sa upokojit

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mici88
21. aug 2023

@monsterablue píše že jej mešká menštruácia 4 dni aj keď pri nepravidelnom. Myslím, že je to v poriadku ak sú čiarky ešte slabšie.
Gratulujem 🙂

autor
22. aug 2023

Zatiaľ mám takéto

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
drm21
22. aug 2023

Podľa mňa sa úplne zbytočné testuješ každý deň a stresuje samu seba lebo za jeden deň sa nič nezmení otestuje sa tak za dva-tri dní najskôr a uvidíš ci čiarka stmavne a nezabúdaj na to že každý test reaguje inak

drm21
22. aug 2023

A keď ti môžem poradiť Tak si kúp digitálny kde ti ukáže presne týždne

tilda23
22. aug 2023

podla tych fotiek by som povedala, ze si tehotna, no mozno by bolo faj si kupit aj digitalny, ak chces mat teda vacsiu istotu. no vyzera to najdejne

bm_
22. aug 2023

Ked nevies kedy si mala ovu, nemozes vediet ani ci su dostatocne tmave. Pri nepravidenom cykle mozu byt uplne okej, dolezite aby stmavli po par dnoch. A digitalny su za mna vyhodene peniaze, ukaze ti aice tyzdne, ale ak si mala posunutu ovulaciu tak budu nizsie ako by si cakala a prinesie to dalsie neistotu. Ak sa citis velmi zle a bojis sa, chod na krvny test hcg a potom dalsi o dva dni, tam sa uvidi ci ide ozaj vsetko ako ma. Len samozrejme treba ratat ze to cislo moze byt nizsie v zavislosti od toho kedy ta ovulacia bola naozaj. Drzim palce

luteam
22. aug 2023

Tieto testy su na houby aj mna vystresovali ciarly stale pomerne slabe a na digi teste 2-3 a vsetko ie v poriadku zatial. Skus ine testy

autor
24. aug 2023

Dnešný poobedny

luteam
24. aug 2023

Podla mna fajn drzim palce

autor
24. aug 2023

@luteam ďakujem ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre