Test 14 DPO

18monca18
15. apr 2022

Ahojte,
Mávam nepravidelne cykly, niekedy 24 dňové inokedy 30 dňove. Tento mesiac som cítila jasne ovulácii 3.4., čo je 11 DC. Myslite že mám čakať si spraviť test až do menštruácie, ktorú mi ukazuje aplikácia? Predpokladám, že kramy by sa mali dostaviť 2 týždne po ovulácii a to by malo byt už tuto nedeľu, nie vo štvrtok budúci týždeň čo mi ukazuje appka.
Ďakujem vám

oli2782
15. apr 2022

@18monca18 Ak si mala ovuláciu skôr aj menštruácia má prísť skôr. Takže podľa mňa nemusíš čakať do budúceho týždňa

18monca18
autor
15. apr 2022

@oli2782 niekedy ovuláciu citim a inokedy nie. Ale myslím že bolesti ako pri MS v strede cyklu sú určite ovu 😀

martinka13
15. apr 2022

Ja by som si robila najskôr v prvy deň meškania

oli2782
15. apr 2022

@martinka13 Tu ide ak som dobre pochopila o to, že podľa aplikácií ona má mať ms až 21.4 a ovu jej počíta cca na 7.4. No u nej ovu prebehlo skôr a tak aj menštruácia má prísť inak než je v appke😊

janetinka27
15. apr 2022

@18monca18 mozes testovat skor, uz 25dc, mozno by ti ukazalo uz aj skor. ale musis mat istotu, ze ovu bola skutocne 11dc,lebo takto budes mozno zbytocne testovat skoro

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre