Test 14 dní po ovulácií

15. mar 2023

Zajtra mám dostať ms. Takto mi ukazal test je to womansecret. Myslite že sa mozem tešiť? Nemám žiadne príznaky. Len mám už 2hy deň červenú tvar a je mi teplo. A boli ma podbrusko a mám taký cudný pocit ako keby prišla ms také vlhko ako keby výtok ktorý ale nie je.

sibrez
15. mar 2023

jasnu odpoved ti da digitalny test a doktor

petruska173
15. mar 2023

Anooo pozitívny, o dva dni bude krásna tmavá čiarka 🤩

sweetbrownie
15. mar 2023

je tá čiarka ružová? pretože malá fotka a nevidno to poriadne.

sajmonka_1216
15. mar 2023

vyzerá to dobre 🙂

autor
15. mar 2023

@sweetbrownie áno je ružová. Včera bola trošku slabšia.

autor
15. mar 2023

@sibrez už mám kupeny aj digitálny len ešte chcem počkať aby mi neukázal - potom by to boli vyhodené peniaze. Myslíš že zajtra by mi mohol ukázať 1-2t?

sajmonka_1216
15. mar 2023

@autorka myslím že digi by ti už mohol ukázať.. baby tu niekedy pridávajú test so slabuckou čiarkou a na digi už majú 1-2

sweetbrownie
15. mar 2023

to ti ukáže aj digi už ale na tvojom mieste by som si ho spravila zajtra ráno z ranného moču.

autor
15. mar 2023

@sweetbrownie
@sajmonka_1216
mala som v pláne ho robiť v piatok ráno s nádejou že ukáže 2-3

sweetbrownie
15. mar 2023

tak to je už na tebe my ti len vravíme že ti ukáže keď máš aj slabšiu čiarku na prúžkovom teste.

autor
15. mar 2023

@sweetbrownie dobre Dakujem za odpovede

floki1994
15. mar 2023

Jeej gratulujem, uz aj digitalny ti ukaze ked zajtra ma prist MS si myslim 🙂 nebud sklamana ze v piatok ti neukaze 2-3 ale..nemusk hned tak skocit hcg 🙂 ak nepride ms do vikendu tak sa objednaj na gyn 🙂 drzim palce

sibrez
15. mar 2023

digi test ti ukaze ci si tehotna, lebo takto lovit duchov na testoch vie byt velmi matuce, niekedy ukaze obycajny test kanalik a zena je potom zbytocne sklamana. Digitalny test sa nemyli. Ak si zdravotne v poriadku tak dr staci volat az neskor, alebo mu zavolaj ked ti vyjde pozitivny test a sestricka ta objedna na prvu kontrolu ale az o par tyzdnov aby tam uz aj daco videl doktor.

sonka333
15. mar 2023

Pri takej čiarke ti ukáže digi aj teraz 💙🥰smelo do toho ✊držím palce

luciah187
15. mar 2023

Digi uz urcite ukaze, drzim palce ale vyzera to slubne

bejbs123
15. mar 2023

Konecne vidim v tejto skupine aj pozitivny test

autor
15. mar 2023

@floki1994 asi počkám do pondelka a spravim digi. Aj sa objednam na gyn. Viem že tak skoro nie je nič vidno. Aj tak som chcela až v niakom 8tt ísť 😁

floki1994
15. mar 2023

Jasne staci uplne 8-9 tt od poslednej MS a uz bude pekne vidno 🙂

mysiacik28
15. mar 2023

Ak vydrzis cakat do pondelka tak mas moj obdiv 🙂 🙂 test mas pozitivny 🙂 osobne som volala lekarke hned den po vynechani ms - mala som pozitivne testy. Objednala ma v nejakom 7-8mom tyzdni 🙂 volat mozes kedy chces 🙂 drzim palce 🙂

autor
15. mar 2023

@mysiacik28 tak ak nepríde ms cez víkend tak to je viac než jasne🙂 pri prvom som išla týždeň po vynechaní ms kvôli rizikovej práci tak som sla na pn keď videl aspoň gestacny vak. A nemám čas ísť 6tt a potom aj 8 a 10tt🙂 radšej pôjdem raz ak teda nebudem mať problémy🙂 samozrejme ako poznám svojho manžela ma vyšle hneď 😂

sajmonka_1216
15. mar 2023

ja by som zas chodila na ultrazvuky každý deň :D :D milovala som to sledovať na obrazovke a nechcela som ani odísť, lebo opäť som sa nemohla dočkať dalšej kontroly :D 1x som bola presne v 6+0 a dr. mi aspoň dala duphaston na udržanie pre istotu 🙂

autor
15. mar 2023

@sajmonka_1216 tak nevravim že ma to nepoteší vidieť mini bábätko ako sa tam mrvi ale v tom 6tt asi nič nebude 😂 pri prvom síce bolo srdiečko 6+3 už🙂

sajmonka_1216
15. mar 2023

ja som v 6+0 mala len taký fliačik.. dalšia kontrola bola až 9+0 a to už bola pekná fazuľka so srdiečkom 🙂 🙂 ale ked sme sa dlho snažili, tak ja som bola šťastná aj za tú šmuhu :D

autor
15. mar 2023

@sajmonka_1216 hlavne je takto na začiatku že to je v maternici a nie niekde mimo🙂

mysiacik28
15. mar 2023

No ved jasne, ze je to asi potom jasne. A ja som nikde nespominala, ze by si mala ist v 6tt, 8 a este aj 10tt ;) urob ako myslis. Asi si moj komentar nie uplne pochopila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre