Zajtra mám dostať ms. Takto mi ukazal test je to womansecret. Myslite že sa mozem tešiť? Nemám žiadne príznaky. Len mám už 2hy deň červenú tvar a je mi teplo. A boli ma podbrusko a mám taký cudný pocit ako keby prišla ms také vlhko ako keby výtok ktorý ale nie je.
Anooo pozitívny, o dva dni bude krásna tmavá čiarka 🤩
je tá čiarka ružová? pretože malá fotka a nevidno to poriadne.
vyzerá to dobre 🙂
@sweetbrownie áno je ružová. Včera bola trošku slabšia.
@sibrez už mám kupeny aj digitálny len ešte chcem počkať aby mi neukázal - potom by to boli vyhodené peniaze. Myslíš že zajtra by mi mohol ukázať 1-2t?
@autorka myslím že digi by ti už mohol ukázať.. baby tu niekedy pridávajú test so slabuckou čiarkou a na digi už majú 1-2
to ti ukáže aj digi už ale na tvojom mieste by som si ho spravila zajtra ráno z ranného moču.
@sweetbrownie
@sajmonka_1216
mala som v pláne ho robiť v piatok ráno s nádejou že ukáže 2-3
tak to je už na tebe my ti len vravíme že ti ukáže keď máš aj slabšiu čiarku na prúžkovom teste.
@sweetbrownie dobre Dakujem za odpovede
Jeej gratulujem, uz aj digitalny ti ukaze ked zajtra ma prist MS si myslim 🙂 nebud sklamana ze v piatok ti neukaze 2-3 ale..nemusk hned tak skocit hcg 🙂 ak nepride ms do vikendu tak sa objednaj na gyn 🙂 drzim palce
digi test ti ukaze ci si tehotna, lebo takto lovit duchov na testoch vie byt velmi matuce, niekedy ukaze obycajny test kanalik a zena je potom zbytocne sklamana. Digitalny test sa nemyli. Ak si zdravotne v poriadku tak dr staci volat az neskor, alebo mu zavolaj ked ti vyjde pozitivny test a sestricka ta objedna na prvu kontrolu ale az o par tyzdnov aby tam uz aj daco videl doktor.
Pri takej čiarke ti ukáže digi aj teraz 💙🥰smelo do toho ✊držím palce
Digi uz urcite ukaze, drzim palce ale vyzera to slubne
Konecne vidim v tejto skupine aj pozitivny test
@floki1994 asi počkám do pondelka a spravim digi. Aj sa objednam na gyn. Viem že tak skoro nie je nič vidno. Aj tak som chcela až v niakom 8tt ísť 😁
Jasne staci uplne 8-9 tt od poslednej MS a uz bude pekne vidno 🙂
Ak vydrzis cakat do pondelka tak mas moj obdiv 🙂 🙂 test mas pozitivny 🙂 osobne som volala lekarke hned den po vynechani ms - mala som pozitivne testy. Objednala ma v nejakom 7-8mom tyzdni 🙂 volat mozes kedy chces 🙂 drzim palce 🙂
@mysiacik28 tak ak nepríde ms cez víkend tak to je viac než jasne🙂 pri prvom som išla týždeň po vynechaní ms kvôli rizikovej práci tak som sla na pn keď videl aspoň gestacny vak. A nemám čas ísť 6tt a potom aj 8 a 10tt🙂 radšej pôjdem raz ak teda nebudem mať problémy🙂 samozrejme ako poznám svojho manžela ma vyšle hneď 😂
ja by som zas chodila na ultrazvuky každý deň :D :D milovala som to sledovať na obrazovke a nechcela som ani odísť, lebo opäť som sa nemohla dočkať dalšej kontroly :D 1x som bola presne v 6+0 a dr. mi aspoň dala duphaston na udržanie pre istotu 🙂
@sajmonka_1216 tak nevravim že ma to nepoteší vidieť mini bábätko ako sa tam mrvi ale v tom 6tt asi nič nebude 😂 pri prvom síce bolo srdiečko 6+3 už🙂
ja som v 6+0 mala len taký fliačik.. dalšia kontrola bola až 9+0 a to už bola pekná fazuľka so srdiečkom 🙂 🙂 ale ked sme sa dlho snažili, tak ja som bola šťastná aj za tú šmuhu :D
@sajmonka_1216 hlavne je takto na začiatku že to je v maternici a nie niekde mimo🙂
No ved jasne, ze je to asi potom jasne. A ja som nikde nespominala, ze by si mala ist v 6tt, 8 a este aj 10tt ;) urob ako myslis. Asi si moj komentar nie uplne pochopila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
jasnu odpoved ti da digitalny test a doktor