16 mám dostať ms. Toto je test z obedneho mocu. Je to toptest. Nie je to slabá čiarka?
@sweetbrownie ono to na fotke vyzerá ako kanalik ale naživo je ružová. Určite pockam
Hej je..
Vyzerá to ružovo
@sunshine_18 myslela som či to nie je slabá čiarka na 12dpo obed😁
Podľa mňa nie je slabá, niektorej ukáže až keď pár dni mešká slabú čiarku, takže už len nech silnie 🙂
Nieje slabá
Je tam ciarka... 👍
tu MK nemá moc dobrú kvalitu fotiek ale pokiaľ to tak vyzerá ako opisuješ tak potom testni ešte za pár dní a daj vedieť
@sweetbrownie ved práve že zlá kvalita. Ale som rada že ju aj vy vidíte a že teda na 12dpo nie je až taká slaba
Jento presne ciarka zodpovedajuca 12 dpo.Vyzera ze si fakt tehotna.Uz len nech to prezije prvu mensteuaciu.
@maminkadeticiek uvidíme. Mám doma už 13m syna tak hádam.🙂
Vyzera to nadejne
@maminkadeticiek aj druhú, ja som prvú nedostala a pri druhej to vyšlo von 🤷🏻♀️
@monika259200 to mi je ľúto. Hej ten prvý trimester je nevyspytateľný. Človek je stále v obavách aby sa niečo nestalo.
A ja už som v 2. a aj tak sa vkuse bojím či je všetko OK 🤷🏻♀️
Bazalnu teplotu v pošve mám 37,4 predvčerom bola 37,2. Je to ok?
@sweetbrownie dnes rapiclear z obedneho mocu. Nemám ten istý pretože som kúpila babytop test a vo vnútri bol rapiclear 🤦🏼♀️
Gratulujem 🙂
gratulujeeem 😍😍🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Asi by som skôr počkala do dátumu MS alebo deň pred tým ak by si nevydržala. Osobne tam vidím niečo ale či to bude to čo si želáš? to nevie nikto🤷♀️