Ahojte babenky robila som si tehotenský test (pridám ft) sú tam dve čiarky mestuaciu mam iba dostať ten test som si robila 10 dni pred menštruáciou ja moc testom neverim a je ešte skoro ísť k ženskému ale všimla som si okolo bradaviek také biele fľaviki alebo teda bodky mala ste to niektorá? Môže to byť "tehotenstvo " viem že každá žena to ma inak pre to sa pýtam tu mi sa s partnerom snažíme 5 mesiacov o bábätko
Jedine ak by si otehotnela v minulom cykle.. bola MS slabšia? Daj foto testu
@stellarstar posledný deň evulacie som mala pred 5 dňami
@helka170 a keď si mala pred 5 d posl den ovu z čoho chceš byť teraz tehu? Kedy si mala poslednu ms a posl styk?
@helka170 no niečo slabé tam máš
@stellarstar no ťažko povedať pretože sme to skúšali stále aspoň raz Do týždňa takže neviem ale poslednú ms som mala 25.7
@helka170 ahoj ja som mala takýto 7 dní pred MS 😊
@fiirsttiime ahoj a vidím ze máš dve ja moc neriešim ten tehotenský test len nechápem prečo za mi okolo bradaviek urobilo biele bodky okolo celého kruhu neviem ci sa obávať
@helka170 autorka, to je pepino test? Ten totiž spraví takúto čiarku aj z vody 🙈
@bambulka711 ano je taktiež som som skúšala z lekárne a tiež boli dve ale.nepytam sa na čiary v teste ale sa niektorá z vás stretla s tým že sa jej skrátili biele bodky okolo pradaviek
@helka170 kedy si robila ten test?
@lussinka309
@lussinka309 3 dni do zadu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Foto? A btw 10 d pred MS sa netestuje to končí ovu