Tehu testy

14. máj 2023

Zdravím chcem sa poradiť pred týždňom presne som si robila test tehu a teda digi mi ukázal 2-3,kolajnice boli tiež celkom slušné no mám pocit, že nesilneju skôr zoslabli. Robím si rôzne testy no vždy z tých znaciek po viackrát. 8 apríl začala mm. Pred týždňom som bola u Dr cidel zhruba 3a,pol mm dutinku. Mam prísť budúci týždeň nasadil progesteron. Clear blue mi stále ukazuje 2-3 Mám sa báť. Tu je zopár testov posledné sú najnovšie.

cyberk
14. máj 2023

Co sa ma stat sa stane, mysli pozitivne a uz sa pls nestresuj robenim si dalsich testov 🙏

bolarazjedna
14. máj 2023

V prvom rade prestaň robiť testy každý druhý deň! Mne nepríde, že by boli čiarky slabšie a sú dosť tmavé, narovnako. Nestresuj.
V takom počiatočnom štádiu tehotenstva sa môže stať, žiak, hocičo hocikedy, s tým treba rátať, ale zase myslieť pozitívne, a veriť, že bude všetko v poriadku.
Držím palce!

miskamicha
14. máj 2023

ja osobne som mala slabsiu ciarku cim dlhsie trvalo tehu. po zriedeni s vodou 1:1 vysla testovacia ciarka silnejsia 🙂 hlavne mysli pozitivne...co sa ma stat sa stane.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
15. máj 2023

Ukludni sa, testy máš pozitívne,tehotenstvo potvrdene aj lekárom, zbytočne sa budeš len stresovať robenim ďalších a ďalších.
Ono takto na začiatku (aj keď to asi nechceš počuť) je vždy bud alebo. A nedá sa ani príliš veľa urobiť.
Mysli pozitívne, a hlavne skus sa upokojiť, stres tetaz škodí najviac
Držím palce, nech na ďalšej kontrole už bude aj srdiečko

kitycat
15. máj 2023

Ta ciarka iz silnejsia nebude, vsak to farbivo nema vypalit zrak!

Mas jasne pozitivne testy, tak prestan s tym co robis. A aj jest a pit mozes normalne

autor
15. máj 2023

@jaskolka ďakujem 🙏

autor
15. máj 2023

@kitycat ďakujem

bylinka25
15. máj 2023

Máš tam krásne čiaročky, gratulujem a užívaj, veľa šťastia.

autor
15. máj 2023

@bylinka25 ďakujem

zuzanaa239
15. máj 2023

Odpadla som tolko testov, nechajte to na prírodu, nerozumiem takto tlačiť na pílu…

autor
15. máj 2023

@zuzanaa239 no ja keď som si to takto sfotila tiež som odpadla no zabi ma som už taká je to vymodlene a už mám vek. Tak preto

zuzanaa239
15. máj 2023

Ak vám to pomôže, podľa mna je to choré, pri prvej dcérke jeden test a pri druhom teraz jeden pozitívny začiatkom mája a ako žena musíš cítiť že si tehotná a nieže teraz každý deň si overujem tehotenstvo, ja verím svojmu telu a poznám jeho signály a uplne presne viem rozpoznat, keď som a nie som v druhom stave.Nestretla som sa so žiadnou ženou, ktorá by tehotenstvo na sebe nepoznala. A vek už mám celkom slušný.

autor
15. máj 2023

@zuzanaa239 to je uhol pohľadu. Neberiem ti tvoj názor. Jednoducho nechodíš v mojich topánkach nevieš. A nebudem sa tu vypisovať. Ďakujem za tvoj názor. Aj keď si cítila že si v duchu verím že ten strach či bude biť srdce a je všetko v poriadku si mala tiež. I keď zatiaľ ani tú zlú skúsenosť asi nemáš. Pekný deň

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
floki1994
15. máj 2023

Prečo si robíš tolko testov a strespv? Ja som urobila jeden bol pozitivny, objednala sa k lekarke a tam to koncilo...toto take tlaky si robit na seba nerobi dobre ani tebe ani malinkemu...prvy trimester mas vzdy 50:50 tak klud ..uvidi sa a uz netestuj ;)

floki1994
15. máj 2023

Btw pri prvom tehu sme o malinke prisli v 19tt, 3 tyzdne som nevedela ze ho nosim a uz nezije...a este aj po porode som mala pozitivny test kym hcg kleslo na nulu...toto nie je vobec smerodajne...drzim palce aby to dobre dopadlo 🙂

autor
15. máj 2023

@floki1994 to je mi ľúto ver, že veľmi

bambieblue
15. máj 2023

Naco robis tolko testov? Pocksj n'a kontrolu u doktora a uvidis

autor
15. máj 2023

Ďakujem za odpovede budem v kľude čakať. Dám na vaše rady.

emmik46
15. máj 2023

@zuzanaa239 choré to vôbec nie je a musím sa zastat autorky ak zena túži po dietati je schopna testovat kazdu hodinu a dokreslit si tam ciarku .....áno zena to citi ....ale v dnešnej dobe mame vymozenost testovat tak prečo nie????

zuzanaa239
15. máj 2023

@emmik46 je to úplne hlúpe sa testovať stále, lebo princíp na akom fungujú tehotenské testy je založený na produkcii hormónu( ľudský choriový gonadotropín) a ak keby došlo k potratu tak ten hormón neklesne z dňa na deň z tela ženy a zvyšku ostanú nejaký čas na teste a tipovať, farebnosť čiarky a davat tam všetky premenné, či bol test rovnaký, robila som ho nalačno je podľa mna chorý systém ako sa domievat, uff super tak dnes som ešte nepotratila. Ani dr. nerobia odbery krvi a sona na žiadosť tehotných, veď by sa zbláznili z toho… Ja nechapem dnešné ženy duchovia na teste, testovacky ovulácie, teraz nekonečne množstvo zbytočných tehotenských testov. Ja som bola tehotná v roku 2017 a teraz a ak čítam, čo stvárajú tehotné ženy dnes ježia sa mi chlpy. Mne gynekológ ako prvú vec pri prvom tehotenstve povedal, snažte sa zachovať pokoj a veriť sebe.Nestresujte sa.Koníka mám rada, ale iné diskusie, tie tehotenstva sú dnes cez čiaru.

autor
15. máj 2023

@zuzanaa239 viete možno v živote robíte také extrém veci a je to pre vás normál, lebo vy sama cítite že áno veď nikto do toho nevidí.Verím, že sa nad tým zasmejete no hneď v tej chvíli začnete premýšľať hmm čo také choré a horšie som ja za život urobila. Je to moje rozhodnutie. Čo viete ľahko sa píše anonymne, jednoducho. Vy ste otehotneli a bodka super teším sa s vami. Neviem prečo sa tak divíte sú predsa horšie a oveľa absurdnejšie veci.Ja si uvedomujem veľmi dobre čo robím možno je to hlúpe tak to mám a opakujem sa nechodíte v mojich topánkach. Inak by ste neverili žijem úplne normálny život až na to moje tajomstvo. Pekný večer ešte

autor
15. máj 2023

@emmik46 ďakujem za podporu

floki1994
16. máj 2023

Nemyslim si ze zuzanaa239 to mysli zle...ono to je pre vase dobro...kazde tehotenstvo je riziko, ci sa snazite mesiac rok alebo roky...vidite ako som dopadla ja a snazila som sa pomerne kratko... moja sestra je gynekologicka ( aj tak mi nedokazala pomoct pri strate) a naozaj niekedy su to extremy a zena si sama robi zle...treba sa upokojit a dufat ...upokoji vas kazdy test ktory si urobite? Sama vidite ze nie nakolko porovnavate farbu ciarky a pritom moze mat hcg v moci len inu koncentraciu behom dna... ja chapem tuzbu kazdej zeny, sama ju mam a bojujem so sebou kazdy jeden den lebo sa bojim (som v 30tt) ale ako som pisala testy nie su uplne smerodajne....po dalsej kontrole sa budete bat ci bije stdiecko, potom zas preco sa par minut nepohlo a necitite ho, potom porodu...ten strach tam je a aj bude lebo patri k materstvu...hlavu treba nastavit tak ze su veci ktore sa pre nieco deju a nevieme ich ovplyvnit... podarilo sa vam otehotniet ale uz to dalej nie je uplne vo vasich rukach ako to dopadne...robte max pre svoju fyzicku a psychicku pohodu a nestraste samu seba ze to bude zle...bude to tak ako ma byt..drzim vam palce 🙂

autor
16. máj 2023

@floki1994 všetko viem nebojte sa, ako vravím určite je základ nestresovat. Preto som už v kľude vypustila všetko. Neviem to tu zmazať. Takže ďakujem za komentár. A tiež držím prsty nech máte zdravý a Šťastný pôrod. Zo srdca želám

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre