Ahojte, robila som si testy 2 dni po sebe - mala by som byt momentálne 9dpo. Snažíme sa dlhšie, preto testujem skôr (nie, netrápim sa tým ešte viac, je mi takto lepšie keď viem na čom som, takze prosim prípadné pripomienky si odpustite). Vidíte tam prosim niečo? Naživo je “čiarka” rovnako široká ako ta kontrolná (ak sa mi to len nezda a skutočne tam ta čiarka je). Určite otestujeme znova zajtra a pozajtra, zaujíma má však vás názor. Ďakujem.
Na tom hornom vidím niečo veeeľmi jemne, na spodnom vôbec nič. Držím veľmi palce 🙏
Na hornom tiez cosi vidim. Skus o par dni neskor 😉
Tiež som to tak mala, takže viem čo to je, ale tiež mi to dopadlo dobre 🥳🥳
Kebyze si si kupila test z lekarne dr max,ten ich,ma viacej pigmentu,kazdemu to radim,lebo kebyze ja nim testujem hned,tak som nie na pochybach ako ty teraz.. drzim palce,nieco sa crta
@katuskamala1 skusim zajtra kúpiť, dakujem!
Mnee takto skoro ukázali zasa testy Adiel SeeNow 🙂
@katuskamala1 používala si prosím tie klasické prúžkové? Alebo nejaké špeciálne iné?
@ivkav5 od Adiel tuším nejaké aj mám, skúsim pozrieť 🙂
Vyskúšaaj, veľmi držím palce 🙂
Bohužiaľ ja tam nevidím nič 😪
Klasicke . Baba nizsie pise,ze maju menej farbiva,mozno sa to zmenilo,ale 3r dozadu teda uuuplne mega rozdiel a to som testla dr maxom aj tescovym testom naraz
Zakazdym, ked otvorim taketo forum, a je v nom reklama na Prokuratorku, uvedomim si, ze sa tvarim tak isto ako ona, ked kukam na tie evidentne negativne testy, kde sa hlada nieco, co tam nie je 😅
Za mna su naj testy clearblue.
@lasona
@vanilkovazmrzka ďakujem za názor 🙏 uvidím ako sa to bude najbližšie dni vyvíjať
@filipka250 ktorý konkrétne? Viem že ich majú viacero. Mám doma aj digi, ale ten je tuším až 25 citlivosť takze určite je zbytočne skúšať ho teraz
@monsterablue to sa da? 😮 akoze v nastaveniach tu?
@autorka drzim palce ❤️
S indikatorom tyzdna mi ukazal 3dni pred ms a aj v den ocakavanej ms.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.