Tehu test pozitívny a potom menzes

nikolkollarova
10. jún 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať 1juna som si robila trhu testy a vyšli pozitívne boli to mama testy len 3 júna som antikoncepciu vysadila a 4 júna som dostala slabú ms 5 júna bola silnejšia a 5-6 júna mi skončila moja otázka znie že či to môže byť tehu alebo to bolo to krvácanie kvôli tomu že som ju vysadila a priznky predtým ako som ju vysadila boli bolestí podbrušku vracanie...za každú odpoveď ďakujem.

michaela789
10. jún 2024

@nikolkollarova takže si mala pozitívne testy ešte predtým ako si vysadila antikoncepciu? Či ako to máme chápať?

beasy
10. jún 2024

@michaela789 áno 1. Juna si robila test a 3. Vysadila antiku asi kvoli tomu pozitivnemu testu. No mama testy od Gs nie su velmi spolahlive, tak si urob znova este jeden test ak chces mat istotu urob si digitalny ClearBlue s velkou citlivsťou, uvidis aky bude a v každom pripade potom smer lekar aspon preventivne aby ťa pozrel 🙂

katariiinkaa
10. jún 2024

@nikolkollarova mala som to takto, že som mala pozitívne tehu testy ale ms prišla... skončilo to ako missed abort hneď na začiatku. Držím palce nech to nie je tvoj prípad.

nikolkollarova
autor
10. jún 2024

@michaela789 antiku som visadila po Tom ako som mala pozitivne tehu testy

nikolkollarova
autor
10. jún 2024

@beasy ale mne tie testy dosť ukázali hneď na začiatku ako sa zafarbovali

nikolkollarova
autor
10. jún 2024

Tuto som pridala aj ft

petamich
10. jún 2024

mohlo to byt biochemicke tehotenstvo, relativne casta vec

nikolkollarova
autor
10. jún 2024

@petamich tiež mi to napadlo lebo bolesť krížov slabá som sa cítila a úplne som nebola vo svojej koži...ale aj môj zo zlozvik je že som farciarka a predtým by som fajčila normálne skrátka tuhá farciarka a krabička mi vydržala jeden deň teraz mám tu krabičku aj 3 dní a vôbec nemám ani na myslí že idem si zapáliť poviem príklad naposledy som fajcila o 16:00 a to prešli 3 hod či som nefajcila a predtým by som do 19:00 vysajcila minimalne 5 cigariet tak viem ze niečo nieje poriadku

katariiinkaa
10. jún 2024

@nikolkollarova tak na fotke je ešte vidieť že farbivo ešte len prebieha testom. Výsledok sa odčítava po pár minútach keď už farbivo prešlo. Nemáš náhodou fotku ako vyzeral potom? Lebo táto veľmi nemá výpovednú hodnotu. Pripadne ďalší test si neskúšala?

sense
10. jún 2024

@nikolkollarova tieto testy ukážu pri zafarbovani takú čiarku a postupne zbledne. Nevraviac o tom ze kvalita týchto testov je taka ze spravia druhu čiarku po namočeni do koka koly..., jedna kocka tu dávala aj foto.... Takže toľko k spoľahlivosti týchto testov

nikolkollarova
autor
10. jún 2024

@katariiinkaa áno mám hneď pridam

nikolkollarova
autor
10. jún 2024
sisska96
10. jún 2024

@nikolkollarova kde je tam čiarka? Nič tam není. Urob si normálny test, nie taký obyčajný lacný

medda_beda
10. jún 2024

@beasy Ale čo by neboli spoľahlivé.
Keď MS meškala ukázali všetky mamatesty koľajnice.

medda_beda
10. jún 2024

No strašne nespoľahlivé sú.
Nikdy mi nič na ňom nevyšlo pred tehotenstvom.

katariiinkaa
10. jún 2024

@nikolkollarova skús o pár dní zopakovať a budeš múdrejšia. Pri týchto testoch ide o to že je veľmi jednoduché ich "premočiť" tým že majú naozaj veľa farbiva aby zachytili skoré štádium tehu. Stačí že sa nechá o trošku dlhšie namočený a neodčíta sa v limite a už sa môže zobraziť náznak druhej čiarky. Ak však skúsiš znovu o pár dní, bude to už jasné či to vyšlo alebo nie 🙂 Držím palce, nech to dopadne hlavne tak ako si želáš.

nikolkollarova
autor
10. jún 2024

@katariiinkaa uverila som tomu lebo predtým ked som robila nigdy mi takto neukázali a najprv som skúsila pepino ten bol robený ráno a bola strašne slabá a okolo 16 som skúsila a hneď čísla len 3 senkundi som to namočila a hneď vytiahla a dalsie dva tak isto ukázali a Dodam na pepine bola veľmi slabá skoro ju ani nebolo vidno a toto je dosť silnejsia od Pepina

bejbs123
10. jún 2024

@nikolkollarova robila som si tehu testy a boli pozitivne…ja ziaden pozitivny test nevidim

nssv2
10. jún 2024

@nikolkollarova toto nema s pozitivnym testom nic spolocne, je tm zretelne jedna ciarka

michaela789
11. jún 2024

Takéto "čiarky" mne mamatesty robili, bohužiaľ, úplne tradične a tehotná som nebola. Neverím im.
@medda_beda ty máš silne pozitívny, pri takej hladine hcg by si mala koľajnice aj na parfumovom prúžku. Ale čo sa duchov týka, mamatesty sú za mňa hrôza.

nikolkollarova
autor
11. jún 2024

@michaela789 ďakujem len mne predtým ukázali čisto biely

katariiinkaa
11. jún 2024

@nikolkollarova dnes si neskúšala?

beasy
11. jún 2024

@medda_beda hovorím že väčsina žien má skúsenosť že v začiatkoch gs mamatesty nie su uplne spolhalive, ak riešit takúto vec mala by určite radšej investovať tých 7-9€ na digitálny 😊 aby mala istotu a nemusela maturovať nad tym či tam slabá čiarka je alebo nie je

nikolkollarova
autor
11. jún 2024

@katariiinkaa nie od vtedy čo mi tá MŠ skončila som uz neskusala

nikolkollarova
autor
11. jún 2024

Testy som kupovala aj drahšie v lekárni len tento jeden je z drogérie....ale vsetky som kupovala pruzkove a ukázala to isté čo aj na tomto tak som pridala len jeden test nebudem pridávať každý jeden čo mi ukázala pútala som sa či ste to mali niektorá ale riešime tu ducha ten test som dala lebo jedna slečna pani sa tu pútala či mám test tak som ho tu pridala ale nepitam sa či je to duch ale či niektorá už takto bola a či to náhodou nebolo biochemické keď ťa MŠ bola neobvyklá a iba 3 alebo 2 dnova

medda_beda
11. jún 2024

@michaela789 Žiadnych duchov som nemala nikdy.Ale to bude asi tým, že ja som ich ani nehľadala.
V prípade tehotenstva by hcg rástlo.A to za 2,5 roka som ich ocikala asi dosť, rôzne značky.

medda_beda
11. jún 2024

@beasy Tak, ale ja neviem čo ženy čakajú pred meškaním MS.
Bud to zisilneje alebo tam ani nič nebolo.Test za to nemôže, že tam ženy hľadajú neexistujúce čiarky ako autorka.
Fakt, že žiadne akože čiarky som nikdy nemala.Maximálne toto aj to musí byť jasné, že to nie je čiarka ale kanálik.
Nikdy nič nebolo ružové

medda_beda
11. jún 2024

@beasy A za ďalšie, dosť často vidím, že je ten test buď premočený alebo fotený dávno po limite.

sense
11. jún 2024

@nikolkollarova ak chceš vedieť ci to bolo biochemické mala si si nechať urobiť odber krvy a povedali by ti ci áno alebo nie.

monnci2226
11. jún 2024

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/moze-to-byt-kanalik-2/#post-87725206
mrzi ma to ale tie testy si nemala pozitivne, podla mna si tehotna ani nebola

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre