Dobrý den chcem sa spitat ohladne testu uz visie som tu pisala o spineni a urobila som so test mamatest a vysla mi hned po namoceny jedna slaba ako sa farbyla slaba ale bolo ju vydno ale ako uschol uz ju vidno neni ako to mam brat ci ano alebo nie,a ci robia falosne čiarky
jedna ciarka = negativny test
Ale ten digitálny je visia citlivost
vsak to je len dobre, nie? :D
@nikolkollarova Nie, digitálny neznamená automaticky vyššiu citlivosť, len vyššiu cenu, viac odpadu a lepší marketing. Skús si rozobrať jeden digitálny test a zistíš, že si platila za tú elektroniku, lebo vnútri je úplne rovnaký testovací prúžok ako pri každom obyčajnom teste. Jedna čiarka znamená negatívny test.
@nikolkollarova rovnako ako y/i mas pomylene aj pojmy vyssia/nizsia citlivost. Vyssia citlivost = ukaze tehotenstvo skor, nizsia citlivost = ukaze tehotenstvo neskor. Digitalny clearblue, ktory ukazuje tyzdne, ma nizsiu citlivost (25), palickove niektore maju vyssiu citlivost (10). Cim vyssie cislo, tym nizsia citlivost.
@diewcatqoo presne tak. Este doplnim, ze tie desiatkove zachytia tehotenstvo skor, lebo su schopne zachytit nizsiu koncentraciu HCG v moci, od 10 mIU a tie 25-kove az od 25 mIU. Ci ake su to jednotky 🤭
@nevenka mne sa to uz nechcelo rozpisovat, lebo, popravde, obavam sa, ze autorka aj tak nepochopi.
@diewcatqoo tak akoze co som retard to o kazdej co sa tu pita je podla vas nepochopitelna precitajte si riadne otazku a neurazajte a nepiste take sprostosti....seci nechapave ale vy ste múdra no akoze sa uvedomte okom ako pisete tu si maju zeny pomoct a nie jedna druhej vypravat ze je nechapava adt...
@nikolkollarova nuž,ženy ti chcú len povedať,že k testu nás pribaleny leták. Postup testovania a vyhodnotenia výsledku sú tam napísané písmom a pre lepšiu predstavu sú tam aj obrázky. Takže namiesto prskania v diskusii zober leták do ruky,prestuduj si ho,pozri test. A prosím,douc sa gramatiku a začni čítať,lebo raz,keď budeš mať dieťa,budeš z neho niečo chciet a keď to nepôjde,budeš praskať na učiteľky.
@nikolkollarova nemusys bit retard a nykto to any nenapysal, ale ved sy precytaj letak a mas tam vsetki odpovede
@nikolkollarova nemyslim si o tebe, ze si nepochopitelna. Myslim si o zlozitejsich textoch s cislami, ze su mozno trochu nepochopitelne pre teba.
Ďakujem za upozornenie keby to nenapisete ani by som nevedela ze su tam aj príbalove letaky ach....
@nelca0510 a len tak pre tvoju info mam dve deti a testy som ani pri jednom nerobila sice som sa pitala nieco ine a moja gramatika je taka aka je...ak tu chces ucit gramatiku tak si sprav skupinku ohladne toho..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
kup si digitalny, ten by ti mal presnejsie ukazat vysledok..